_DSC7688.jpg

Hundfoto - med Fotograf Agnes Achrén

_DSC3109.jpg

Varmt välkommen hit!

Så roligt att just du är nyfikna på att fotografera tillsammans med mig! Jag har sedan 5 år tillbaka jobbat som familj och bröllopsfotograf, vilket innebär att det främst har varit människor jag tagit porträtt av. Men det blir allt vanligare att den fyrbenta familjemedlemmen får följa med på fotograferingen och det tycker jag är helt fantastiskt. - och jätteviktigt. Är ni intresserade av familjeporträtt med hund så hänvisar jag till fliken familj här på hemsidan. Denna sida är riktad till porträtt på din/dina hundar.

Var finns jag?

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Ni är varmt välkomna hit, men jag fotar även runt om i Västmanland & Uppsala län mot milersättning! Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har. Jag fotar med naturligt ljus vilket innebär att vi kan behöva anpassa oss efter solen när vi bestämmer plats och tid.

VACKER NATUR & MAGISKT LJUS
_DSC1320.jpg

Jag älskar att fånga årstidens ljus i kreativa porträtt. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Jag är fotografen för er som älskar bilder med färg, kontraster och magiskt motljus. Några dagar innan fotograferingen kommer jag skicka förslag på en eller flera fotoplatser som jag bedömer har bra ljus och matchar era eventuella önskemål. Ibland kan mina fotoplatser se tråkiga ut för blotta ögat. Men var inte orolig, det där torkade gräset bakom en övergiven byggnad kan faktiskt bli otroligt vackert med rätt ljus!

FÖREVIGA DIN BÄSTAVÄN
192957937_636350740639341_2984561628736251666_n.jpg

Oavsett om du har en valp eller gammal följeslagare vid din sida så kommer du aldrig ångra bilderna vi tog. När liten blivit stor eller vår mest saknade vandrat över regnbågsbron så har vi bilderna kvar som fina minnen. 

Dessutom finns det så otroligt mycket fint vi kan använda bilderna till idag. Jag själv har en personlig almanacka med bild på omslaget. Tavlor är såklart en självklarhet men man kan även beställa muggar, textilier, mobilskal m.m.

_DSC3821-weba.jpg

"Så nöjd med de fantastiska bilderna vi fick! Agnes fick oss att känna oss avslappnade och vi hade roligt under fotograferingen. Hon har en förmåga att fånga ljuset och lyssnade på våra önskemål. Rekommenderar Agnes av hela hjärtat!" - Linda

HON BAKOM KAMERAN

Agnes Achrén, Norbergstjej född 1998

Med 14 inbokade bröllop inför sommaren 2017 startade jag upp mitt företag och drömyrke, bara några veckor innan studenten. Det var nämligen resan med UF-företag i gymnasiet som fick mig att våga satsa på min allra största dröm, att bli fotograf.

Jag är uppvuxen i Norberg men bor sen två år tillbaka i Morgongåva med min kille Mattias och Golden retriver valpen Inez. Förutom på promenad i skogen trivs jag bäst i skidbacken solig vinterdag, vid sjön en sommarkväll eller på konsert med mina vänner. Dessutom har jag alltid varit väldigt barnkär och därför har det fallit mig naturligt att fotografera just många barnfamiljer. 

Jag beskrivs mestadels som lugn, lyhörd, påhittig och humoristisk. Min första instinkt i nya sammanhang är att läsa av människor och miljöer istället för att köra över andra och ta plats. Jag ser ofta framför mig bilderna jag vill ta och är inte blyg för att vägleda er genom fotograferingens gång. 

_DSC1791-5.jpg
_DSC4208web.jpg
_DSC2105.JPG
_DSC1197web.jpg

BRONS: 2495:-

♡ Fotografering ca 45 min fin utvald plats.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

5 bilder, redigerade & högupplösta att ladda ner för fri användning.

 

SILVER: 3495:-

♡ Fotografering ca 45 min på fin utvald plats.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

 10 bilder på USB, redigerade & högupplösta för fri användning.

GULD: 3995:-

♡ Fotografering ca 45 min på fin utvald plats.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

12 bilder på USB, redigerade & högupplösta för fri användning.

1st lyxig Fine Art förstoring, 30x40cm. 

_DSC7843.jpg
buddytavla.jpg
inezvägg.jpg

Från bokning till leverans..

1. Bokningsförfrågan.

Fyll i formuläret längst ner på sidan. Förfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt! Jag återkommer till er så snart jag kan med förslag på datum. 

2. Boka

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat fotoavtal, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Jag är alltid flexibel för inbokade kunder med nytt datum. 

3. Fotoplats & fotografering

Eftersom naturen är i ständig förändring hör jag av mig några dagar innan var vi ska ses. Jag har mina smultronställen men ni får gärna komma med önskemål. Packa ner något extra gott till din hund och tålamod till dig själv. En bra bild kan tas på en sekund, det är arbetet runt omkring som tar tid. Ett smalt halsband och koppel kan redigeras bort men det är en fördel om hunden klarar att vara lös.

4. Bildvisning & urval

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Vill ni beställa fler bilder än vad som ingår i erat paket går det naturligtvis att köpa extra.

5. Faktura & Leverans

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar.

40392889_2189748798017327_1646504961648885760_n.jpeg
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! 

 

Bokningsformuläret är ingen bindande bokning. Ni berättar lite om er själva och era önskemål för att sedan få svar från mig på eventuella funderingar och tillgängliga datum.  

 

Var ute i god till! April - September är det högsäsong och datumen går åt fort. För att garantera en ledig tid rekommenderar jag er att höra av er 1-2 månader i förväg!

arrow&v

Tack för ditt meddelande!