Student 2021

Erbjudandet gäller student & balfoto

Grattis blivande student!

Det senaste året har inte varit någon höjdare, ellerhur? Distansstudier, restriktioner och inställda event. Det var kanske inte riktigt så ni hade planerat att spendera er sista gymnasietid! Men ingen kan ta ifrån er att ni nått en milstolpe! Studenten tar man bara en gång i livet. Det är en högtid, en speciell dag som är värd att föreviga med fina minnen inför morgondagen och inför framtiden. Om inte annat så är studentporträtt en mycket uppskattad gåva till mor/farföräldrar!

Din studentfotografering behöver inte ske samma dag som du tar studenten. Den kan ske en helt annan dag som passar dig bäst under sommaren. Vill du inte fotografera ensam så går det jättebra att ta med bästa vännen, pojk/flickvän, hästen, hunden eller någon annan som står dig nära! Studenterbjudandet gäller även er som vill fota eventuella balporträtt.

Var finns jag?

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Ni är varmt välkomna hit! Men jag bokar även in fotodagar i Norberg och Avesta eftersom det var där företaget växte fram och fick sin första kundkrets. Jag vill då helst få in minst 2 fotograferingar samma dag. Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har. Jag fotar med naturligt ljus vilket innebär att jag måste ha stenkoll på var solen står på himlen när vi bestämmer plats och tid.

DSC_1871.JPG
104208003_2742464906079044_1950052062504

Vilka bilder vill du ha som

minne från studenten?

 Brons

♡ Fotografering ca 30 min på fin utvald plats. 

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

♡ 1st Fine Art förstoring 30x40cm

 

950:-

(Ordinarie pris ca1700:-)


 

 Silver

♡ Fotografering ca 30 min på fin utvald plats. 

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

♡ 3 högupplösta bilder på USB

 

1500:-

(Ordinarie pris 2550:-)


 

 Guld

♡ Fotografering ca 45 min på fin utvald plats. 

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

♡ 5 högupplösta bilder på USB

♡ 1st Fine Art förstoring 30x40cm

 

2500:-

(Ordinarie pris 3600:-)


 

Extra tid: 350kr/halvtimme. Bilderna på USB levereras högupplösta med fri användningsrätt. Beställ obegränsat med förstoringar från valfri leverantör, publicera i sociala medier, på bloggen eller till egna projekt. Den fysiska printen är tryckt på lyxigt Fine Art papper hos proffslabb. Montera bilden själv i favoritramen hemma eller ge bort som present. Det är självklart fritt fram att köpa till extra bilder ur galleriet. Studentrabatt 10% gäller på hela sortimentet. Fullständig prislista skickas via mail. Fri ombokning vid sjukdom och dåligt väder.


 

Från bokning till leverans..

1. Bokningsförfrågan.

Är ni redo för att skapa minnen för livet? Då är det dags att skicka en bokningsförfrågan. Den inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt! Jag återkommer till er så snart jag kan med förslag på datum. Jag rekommenderar att ni hör av er minst 1 månad i förväg. Ni kan redan nu börja kika i mitt produktutbud och börja fundera på vad ni vill göra med bilderna efteråt.

3.Fotoplats & Fotografering

Jag väljer ut mina fotoplatser med stor omsorg eftersom bra ljus är nyckeln till mina bilder. Ni får jättegärna komma med önskemål och jag ska göra mitt bästa för att uppfylla dem. Gillar ni skogen, blommor eller toner av beige? Jag har mina smultronställen och hör av mig några dagar innan var vi ska ses. 

Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. 

5.Faktura & Leverans

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 14 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. 

 

2. Boka

Ta tid för att läsa igenom den information och prisuppgifter som finns här på hemsidan och som jag kommer skicka till er. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat avtal i Kivra, lämna lite kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Garantin är 350kr och den betalas inte tillbaka om ni avbokar uppdraget helt. Summan dras av på slutfakturan. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Jag är alltid flexibel för inbokade kunder med nytt datum. 

4.Bildvisning & Urval

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval av favoritbilder. Önskar ni fler bilder än vad som ingår i ert paket finns det möjlighet att köpa extra till förmånliga priser.

222.jpg
Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! Berätta jättegärna om vilka ni är och vad ni har tänkt er, för att jag ska kunna planera fotograferingen så bra som möjligt behöver jag all info jag kan få. Bokningsformuläret är ingen bindande bokning. Ni berättar lite om er själva och era önskemål för att sedan få svar från mig på eventuella funderingar och tillgängliga datum. 

arrow&v