top of page
_DSC5603-2.jpg
Fotostudio i Norberg

JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HÄR!

Välkommen in i värmen. Så roligt att just du är nyfiken på att boka en fotografering med mig! I min mysiga lilla fotostudio i Norberg erbjuder jag främst porträtt av barnets första år. De populära "stadierna" att föreviga är:

• Nyföddfotografering (10-14 dagar.) Läs mer här!

• Babyfoto/nyföddinspirerad, (3-4 månader.)

• Titta jag kan sitta! (7-9 månader.) Fotografens favorit!

• Klassiska 1 - års porträtt och Cake smash.

 

Jag fotar även äldre barn och familjer i studion. Men jag 

rekommenderar att göra dessa fotograferingar utomhus där vi kan leka friare och skapa mer variation i era bilder. Se mer HÄR.

Fotostudion finns i Norberg med gratis parkeringsmöjligheter och nära bussförbindelser. Jag håller till i en nyrenoverad källarlokal med egen ingång, pentry, toalett och skötbord. I dagsläget finns en vit bakgrund. Vi jobbar med rekvisita på olika sätt för att få variation i bilderna. 

INFO:

• Endast tidsbokning.

• Jag fotograferar ingen med förkylningssymptom. 

• Jag tar tyvärr inte körkortsbilder, men kan rekommendera er vidare.

• I studion jobbar även den snälla hunden Inez vissa dagar, då är hon i ett eget rum och kommer inte vara i vägen för oss. Men säg till vid allergi så får hon stanna hemma den dagen.

nyfödd familj.jpg
03-3.jpg
_DSC0598-1 kopiera.jpg
_DSC7818-1.jpg
Nyföddfotograf Norberg
nyföddfotograf.jpg
_DSC6085-2.jpg
_DSC5571.jpg
_DSC7073 kopiera.jpg
_DSC7452.jpg
019.jpg
_DSC5914-6.jpg

  

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan så återkommer jag så snart jag kan med förslag på lediga datum. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Ni kommer även få en PDF- broschyr via mail med tips och råd inför er fotografering. 

FOTOGRAFERING: För att ert barn ska ha så goda förutsättningar för en lyckad fotografering som möjligt är det bra om vi kan boka in en tid som passar eventuella mat och sovrutiner. Mätt och utvilad är en viktig förutsättning för ett gott humör när ni vi ska ta bilder. Under fotograferingen finns det tid för pauser, amning, fika och ombyten när ni känner för det. I studion finns rekvisita i form av mysiga plädar, spännande leksaker, vackra konstväxter och lämpliga pallar att sitta på. Jag rekommenderar fotografering utomhus för äldre barn och familjer, då kan vi röra oss mer fritt och få mer variation i bilderna. I dagsläget jobbar vi mot en stilren , enkel vit bakgrund och använder rekvisita för att få variation i bilderna. 

 

BARN ÄR BARN: Förbered barnen på att vi ska ha en rolig stund tillsammans. Stressa inte till fotograferingen. Berätta att ni ska hälsa på en fotograf som heter Agnes som har roliga leksaker man får låna. Att skapa nyfikenhet hos barnen är en mycket bättre start på fotograferingen, än att de får höra att de måste sitta stilla och göra som de blir tillsagda. Undvik att tillrättavisa dem när vi fotar. En del barn blir små clowner framför kameran, men låt mig försöka först. Bus och lek kommer faktiskt bara underlätta fotograferingen. De bästa leendena kommer efter att barnen tramsat färdigt. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

_DSC0598-1 kopiera.jpg

B  A  R  N  E  T  S    F  Ö  R  S  T  A    Å  R

032.jpg
001.JPG
_DSC8847.jpg

NYFÖDD

Livets första fotografering sker när bebisen är yngre än 2-3 veckor gammal. Detta innebär att ni behöver boka en tid redan under graviditeten. Läs mer här!

BABYFOTO 

Missade ni

nyföddfotograferingen är det gulligt att fota bebisen när den lärt sig ligga på mage och lyfta huvudet. Detta brukar bokas in när bebisen är runt 3-4 månader.

TITTA JAG KAN SITTA!

7-9 månader är min personliga favorit! Bebisen kan nu sitta på egen hand men springer inte iväg. Bebisar i den här åldern är ofta lätta att charma och dessa bilder blir helt klart en favorit under barnets första år.

ETTÅRS-PORTRÄTT

Att föreviga barnets första födelsedag är i många familjer en tradition. Här kan vi skapa klassiska 1 års porträtt som hela släkten kommer vilja ta del av, eller varför inte köra en härlig smash the cake - fotografering?

018-1 kopiera.jpg

T A V L O R   &   A L B U M

När ni köper fysiska produkter från mig får ni även samma bilder digitalt i en egen app till mobilen, utan kostnad. Perfekt att dela i sociala medier eller använda som bakgrundsbild på mobilen.

 

Era bilder förtjänar att komma upp på väggen. Att se er favoritbild som tavla är en helt annan upplevelse än att se den på en skärm. 

Genom mig kan ni beställa fotoprodukter tillverkade hos en av nordens främsta leverantörer av fotokonst. På så vis kan jag garantera högsta kvalité, rätt färgåtergivning och bilder som kommer hålla sig fina i generationer. Jag erbjuder kompletta tavlor i många olika storlekar, från 18x24 till 70x100cm. I dagsläget har jag 11 olika ramar i mitt sortiment, men ni kan alltid komma med önskemål så tar jag in just det ni är ute efter. 

tyu.jpg
4567.jpg
Pris: 1200:-
Detta ingår:
♡ Upp till en timmes fotografering  i studion.
♡ Stor PDF-guide med info, tips och råd. (Kommer snart)
♡ Lån av rekvisita, plädar, klossar, korgar & gravidklänningar.
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.
_____________

 

OBS! Bilder ingår ej! Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning vid sjukdom. Efter fotograferingen sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa. Prisexempel: 10 digitala högupplösta bilder: 380kr/st. Inramade tavlor från: 1770:-. Album från 3500:-. Fullständig prislista på produkter skickas via mail.

INFOBLAD

_DSC3006.jpg
bottom of page