_DSC8847.jpg

VÄLKOMMEN IN I VÄRMEN!

Så roligt att just ni är nyfikna på att fotografera med mig! 

I min nyöppnade, mysiga lilla studio i Norberg erbjuder jag:

• Babyfoto 2-4 mån.

• SitterSession 6-9 mån.

• Smash the cake. 

• Blomsterhjulet.

• Provning av gravidklänningar.

INFO:

•Studion är öppen för bokning februari - april 2022.

• Endast tidsbokning.

• Jag fotograferar ingen med förkylningssymptom. 

• Familj & gravidfoto fortsätter ske utomhus.

• Toalett finns, men inget skötbord i dagsläget.

• I studion jobbar även den snälla hunden Inez ibland, då är hon i ett eget rum och kommer inte vara i vägen för oss. Men säg till vid allergi så får hon stanna hemma den dagen.

_DSC7199 kopiera.jpg
BLOMSTERHJULET
_DSC7320.jpg

Jag älskar att få låta naturen ta plats i mina bilder. Självklart ville jag hitta ett sätt att få in grönskan även i studion. Konceptet har jag blivit inspirerad av från en fotograf i Nederländerna. Ställningen är hemmasnickrad av mig med hjälp av händiga familjemedlemmar. Cirkeln är stabil att sitta i och passar barn mellan 1-5 år ungefär! Även syskonbild är möjligt. Kransen går att pynta med valfria blommor som ni beställer vid bokning. Välj mellan rosa rosor, gula solrosor eller blåa hortensior. Andra teman kan komma att lanseras vid särskilda högtider eller efterfrågan.

SMASH THE CAKE
_DSC7090_1_1.JPG

Smash the cake är nog det jag har saknat mest med att inte ha en studio. Så när erbjudandet om en lokal dök uppvar detta det första jag tänkte på att jag skulle erbjuda. I studion finns en hel del rekvisita att låna till sin fotografering. Jag har girlanger och tygblommor i rosa, vitt, gult och blått. Bara för att vi stänger kylan ute behöver det inte betyda att vi stänger naturen ute. Varför inte ta med färska blommor från affären som pynt? Smash the cake är en 1-års fotografering där vi först tar fina mer traditionella porträtt på ert barn för att senare avsluta med ett riktigt tårtkalas. 

tre.jpg

HAR DU BOKAT GRAVIDFOTOGRAFERING? VÄLKOMMEN ATT PROVA UT DIN KLÄNNING I STUDION!

HON BAKOM KAMERAN

Agnes Achrén, Norbergstjej född 1998

Med 14 inbokade bröllop inför sommaren 2017 startade jag upp mitt företag och drömyrke, bara några veckor innan studenten. Det var nämligen resan med UF-företag i gymnasiet som fick mig att våga satsa på min allra största dröm, att bli fotograf.

Jag är uppvuxen i Norberg men bor sen ett år tillbaka i Morgongåva med min kille Mattias och Golden retriver valpen Inez. Förutom på promenad i skogen trivs jag bäst i skidbacken en solig vinterdag, vid sjön en sommarkväll eller på konsert med mina vänner. Dessutom har jag alltid varit väldigt barnkär och därför har det fallit mig naturligt att fotografera just många barnfamiljer. 

Jag beskrivs mestadels som lugn, lyhörd, påhittig och humoristisk. Min första instinkt i nya sammanhang är att läsa av människor och miljöer istället för att köra över andra och ta plats. Jag ser ofta framför mig bilderna jag vill ta och är inte blyg för att vägleda er genom fotograferingens gång. 

_DSC1356-4.jpg
_DSC8815-fb.jpg
_DSC7452.jpg
_DSC7459.jpg

Från bokning till leverans..

1. Bokningsförfrågan.

Är ni redo för att skapa minnen för livet? Då är det dags att skicka en bokningsförfrågan. Den inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt! Jag återkommer till er så snart jag kan med förslag på datum. Meddela i bokningen önskemål på färgteman eller rekvisita etc.

OBS! Läs igenom villkoren som står i avtalet. Detta kommer att signeras under fototillfället.

3.Fotografering

Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. Tokiga föräldrar i bakgrunden är guld och en favoritsång på telefonen kan vara en räddare i nöden. Mat i magen och god sömn är bra förberedelser för en lyckad fotografering. Lägg fram kläder i förväg och försök att inte stressa till fotograferingen. Vuxna som har bråttom är sällan på bra humör och det smittar av sig på barnen. 

E43AA998-AADE-4311-A7B5-1389FB1558F3.JPG

2. Boka

Ta tid för att läsa igenom den information och prisuppgifter som finns här på hemsidan och som jag kommer skicka till er. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat avtal, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Garantin är den samma som fotograferingsavgiften, den betalas inte tillbaka om ni avbokar uppdraget helt. Om någon blir sjuk så har ni självklart fri ombokning. Det är viktigt att ni säger till vid symptom, oavsett om det pågår en pandemi eller ej! Jag är alltid flexibel för inbokade kunder med nytt datum. Ni kommer även få en PDF- broschyr med tips och råd inför er fotografering. 

4.Bildvisning & Urval

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där ni gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. Hur vill ni bevara dessa minnen? Jag finns tillgänglig som support om ni vill ha råd kring vad det än må vara!

5.Faktura & Leverans

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel bör meddelas inom 3 dagar.

 

_DSC8611.jpg

 PRIS: 1200kr

♡ Fotografering upp till 60 min.

♡ PDF-guide med tips och råd.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

Lån av rekvisita, plädar, leksaker, korgar m.m.

♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.

 

Bilder och produkter köps till separat och ingår EJ i fotograferingsavgiften. Genom er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni de bilder ni älskar allra mest. Bildpaket USB från. 1900:-. Fine Art förstoringar från 500:-. För komplett prislista på produkter, maila mig för mer information.

Tillägg för specialbeställning av smash the cake - tårta kan tillkomma.


 

viggo.jpg