_DSC9146-1 kopiera.jpg
Fotostudio i Norberg

JAG ÄR SÅ GLAD ATT NI ÄR HÄR!

Välkommen in i värmen. Så roligt att just ni är nyfikna på att fotografera med mig! I min nyöppnade, lilla men mysiga studio i Norberg erbjuder jag främst porträtt av barnets första år. De populära "stadierna" att föreviga är:

Nyföddfotografering (10-14 dagar.)

Babyfoto/nyföddinspirerad, (3-4 månader.)

Titta jag kan sitta! (6-10 månader. )

1 - års porträtt.

 

ÖVRIGT:

Julkortsfotografering (passar även äldre barn)

Provning inför gravidfotografering.

INFO:

• Endast tidsbokning.

• Enkel set up med vit bakgrund.

• Jag fotograferar ingen med förkylningssymptom. 

• Familj & gravidfoto fortsätter ske utomhus.

• Toalett finns, men inget skötbord i dagsläget.

• Jag tar tyvärr inte körkortsbilder, men kan rekommendera er vidare.

 

• I studion jobbar även den snälla hunden Inez vissa dagar, då är hon i ett eget rum och kommer inte vara i vägen för oss. Men säg till vid allergi så får hon stanna hemma den dagen.

_DSC7459.jpg
315740723_1010859529855125_6180009009622796882_n.jpg
_DSC8815-fb.jpg
1/7

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan så återkommer jag så snart jag kan med förslag på lediga datum. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk så har ni självklart fri ombokning. Ni kommer även få en PDF- broschyr via mail med tips och råd inför er fotografering. 

FOTOSTUDION: Fotostudion ligger i en en liten men mysig källarlokal i Norberg. Här finns plädar, leksaker, korgar och rekvisita som kommer hjälpa oss skapa variation i bilderna. I dagsläget jobbar vi mot en stilren , enkel vit bakgrund.

FOTOGRAFERING: Tänk på vilka eventuella mat och sovrutiner innan fotograferingen som ger bäst förutsättningar för ett gott humör hos barnen. Under fotograferingen finns det  tid för amning, pauser, lite fika och ombyten när ni känner för det. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Det är bara att säga till vilken rekvisita ni gillar, annars provar vi oss fram och kanske barnen själva hittar något de gillar extra bra. Äldre syskon får följa med för att ta syskonporträtt, men det är mest fokus på yngsta. Jag rekommenderar fotografering utomhus för äldre barn och familjer.

 

BARN ÄR BARN: Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder. Stressa inte till fotograferingen, de smittar av sig på de små. Ni känner era barn bäst, därför kan en tokig förälder bakom min rygg vara guld. Och en favoritsång på mobilen är hellre aldrig fel, babblarna t.ex.

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

Jag rekomenderar er att ta del av mitt infoblad längre ned på sidan. Där kan ni läsa mer om priser, bildvisning, klädval, tavlor m.m.

_DSC7124-4.jpg

ER INVESTERING

 

Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning vid sjukdom/symptom  Vi fotar så mycket vi har lust och hinner med under ca 40 min, med de rekvisita ni önskar. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa. 

F o t o g r a f e r i n g /

              B o k n i n g s g a r a n t i:

 

1200 kr inkl. moms.

Fotografering ca 40- 60 min i studion. Fri tillgång till rekvisita, plädar, nallar, leksaker, korgar och enstaka klädesplagg som hängselbyxor och tyllkjolar för 1 åringar.

Se allt som ingår i infobladet.

♡ B i l d b e s t ä l l n i n g

Bilder och produkter beställs separat och ingår EJ i fotograferingsavgiften. Genom er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni de bilder ni älskar allra mest.

Se fullständig prislista i infobladet.

F o t o g r a f e r i n g /

              B o k n i n g s g a r a n t i:

 

1500 kr inkl. moms.

Nyföddfotografering 2-3 timmar i studion. Fri tillgång till rekvisita, plädar, nallar, leksaker, korgar.

014.jpg
_DSC7561-bonus.jpg
_DSC8778.jpg