top of page
nylogga.jpeg
Bröllopsfotograf
V ä s t m a n l a n d  &  U p p s a l a   l ä n  -  m e d  o m n e j d
Jag är så glad att ni är här!

Varmt välkommen till mitt lilla hörn på internet!

Kanske har ni precis hittat rätt i djungeln av duktiga bröllopsfotografer? Att få uppdraget som fotograf på en så stor dag är en enorm ära. Bröllop är enligt mig bland det absolut vackraste en fotograf kan föreviga i bild. Alla fotografer har olika stilar och det är viktigt för mig att ni som blivande brudpar känner att jag är precis rätt fotograf för er!

Min önskan är att ni ska uppleva mig som en trygg och lugn bröllopsfotograf på er stora dag. 

Fina bröllopsbilder behöver inte vara så komplicerade. Jag ger utrymme till er som får spontana, tokiga ideér i stunden och jag vägleder er som inte har en aning om hur sjutton man ser sådär glad och kär ut på bild.

Letar ni efter en bröllopsfotograf som är: 

Avslappnad men professionell.

Har erfarenhet av tidigare bröllop (60+ st brudpar).

Proffs på naturligt ljus och vet bästa fotoplatserna trots stark sol.

Är pålitlig, lyhörd, barnkär & kreativ.

Har körkort och egen bil. Älskar bröllop ute på landsbygden!

Engagerad & tålmodig, både när barn är inblandade eller kameraskygg partner.

Har professionell utrustning - två kameror med tillhörande objektiv. Och MÅNGA minneskort med plats för många magiska ögonblick från eran dag!

 

- Då har ni kommit rätt.

SPONTANA ÖGONBLICK

Jag är med där allt händer, oavsett om ni anlitar mig till enbart porträtten eller en heldag. Att vara snabb med kameran och fånga ögonblick har under alla år med kameran varit något jag brinner starkt för. 

VACKRA
MILJÖER

Tillsammans fångar vi årstidens ljus i kreativa porträtt. Jag är fotografen för er som älskar bilder med färg, kontraster, natur och magiskt motljus. Oavsett väder, solsken eller regn, kommer vi föreviga eran dag på finaste sätt. Jag tar mig ann utmaningen - svensk sommar.

MINNEN
FÖR LIVET


Mitt uppdrag är att föreviga er dag i fina bilder och fånga dessa ögonblick för alltid. Vi kommer att skapa bilder som ni kan se tillbaka på för resten av livet och i generation efter generation. 

"Agnes är otrolig! Vi fastnade för hennes bildspråk men i övrigt visste vi inte alls vad vi ville ha och vi la allt vårt förtroende i Agnes händer, vilket var ett genidrag för OJ så nöjda vi är med bilderna! Hon var en stöttepelare som gjorde att fotomomentet aldrig kändes stressigt (som så mycket annat ju gör i bröllopsplaneringen!). Vi har så många fina bilder på oss som ser spontana och avslappnade ut (fast vi egentligen darrade som asplöv och svettades bort i sommarhettan!) och så fina bilder på släkt och vänner som vi håller varmt om hjärtat! Alla bilder känns så genuina för man märkte inte att hon var där med kameran så inga bilder känns uppställda eller stela. Alla borde ha med en Agnes på sin bröllopsdag!" - Hanna & Måns Runsten Swärd/Wedén

_DSC4417-web.jpg
HON BAKOM KAMERAN

Agnes Achrén, Norbergstjej född 1998

Med 14 inbokade bröllop inför sommaren 2017 startade jag upp mitt företag och drömyrke, bara några veckor innan studenten. Det var nämligen resan med UF-företag i gymnasiet som fick mig att våga satsa på min allra största dröm, att bli fotograf.

Jag är uppvuxen i Norberg men bor sedan 2020 i Morgongåva med min sambo och hunden Inez. Förutom på promenad i skogen trivs jag bäst i skidbacken en solig vinterdag, vid sjön en sommarkväll eller på en efterlängtad konsert. Dessutom har jag alltid varit väldigt barnkär och därför har det fallit mig naturligt att fotografera just många barnfamiljer genom åren. 

Min önskan är att ni ska uppleva mig som en trygg och lugn bröllopsfotograf på er stora dag. Jag kan ofta visualisera bilderna som jag vill ta innan dom är tagna och är inte blyg för att vägleda er genom fotograferingens gång om det behövs. Fina bröllopsbilder behöver inte vara så komplicerade. Jag ger utrymme till er som får spontana, tokiga ideér i stunden och jag vägleder er som inte har en aning om hur sjutton man ser glad och kär ut på bild. Det var lite kort om mig. Men den här speciella dagen ska ju faktiskt handla om er!