hemsidaylva.jpg

Bröllop

2021/2022

Hej & varmt välkommen hit!

Letar ni efter en bröllopsfotograf? Att få uppdraget som fotograf på en så stor dag är en enorm ära. Bröllop är enligt mig bland det absolut vackraste en fotograf kan föreviga i bild. Alla fotografer har olika stilar och det är viktigt för mig att ni som blivande brudpar känner att jag är precis rätt fotograf för er! Spontana ögonblick, vackra miljöer och minnen för livet! Jag är fotografen för er som vill titta tillbaka på bröllopsdagen genom bilder med färg och liv. Bilder som bara ökar i värde med tiden. Varmt välkommen att boka en värdefull investering! 

 

SPONTANA ÖGONBLICK

JAG ÄR MED DÄR ALLT HÄNDER, OAVSETT OM NI ANLITAR MIG TILL ENBART PORTRÄTT ELLER EN HELDAG. ATT VARA SNABB MED KAMERAN OCH FÅNGA ÖGONBLICK HAR UNDER ALLA ÅR MED KAMERAN I HANDEN VARIT NÅGOT JAG BRINNER STARKT FÖR.

VACKRA

MILJÖER

TILLSAMMANS FÅNGAR VI ÅRSTIDENS LJUS I KREATIVA PORTRÄTT. JAG ÄR FOTOGRAFEN FÖR ER SOM ÄLSKAR BILDER MED FÄRG, KONTRASTER OCH MAGISKT MOTLJUS.

MINNEN

FÖR LIVET

MITT UPPDRAG ÄR ATT FÖREVIGA ER DAG I FINA BILDER OCH FÅNGA DESSA OFÖRGLÖMLIGA ÖGONBLICK FÖR ALLTID. VI KOMMER ATT SKAPA BILDER SOM NI KAN SE TILLBAKA FÖR RESTEN AV LIVET OCH I GENERATION EFTER GENERATION.

DSC_4648_edited.jpg

Från bokning till leverans..

1. Bokningsförfrågan.

Vilken fotograf ni än vill anlita så rekommenderar jag er att ta kontakt så fort ni har ert datum. Som bröllopsfotograf börjar bokningarna trilla in över ett år i förväg. Känns min bildstil rätt i magen och i hjärtat får ni mer än gärna skicka en bokningsförfrågan. Den är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt! Jag återkommer till er så snart jag kan med besked om datumet! 

Om jag är tillgänglig för er så reserverar jag datumet i 10 dagar, då hinner vi kika på avtalet och svara på eventuella funderingar. 

Det händer tyvärr att jag får säga nej till bokningsförfrågningar när ett annat brudpar har hunnit före. Alltid så tråkigt, men jag kommer varmt rekommendera någon av mina kollegor i fotobranschen.

3.Bröllopsmöte

För att era bröllopsbilder ska bli så fina och personliga som möjligt är det till stor hjälp att få höra era tankar och önskemål inför fotograferingen. Vi bokar in ett bröllopsmöte där vi tillsammans kommer att planera hela upplägget av fotograferingen. Jag lyssnar till era önskemål, vi tittar på inspirationsbilder och besöker även potentiella platser. Vi ska även kolla ut reservplaner om det mot förmodan blir regn så vi kan fotografera porträtten under tak.

Bor vi allt för långt ifrån varandra sker mötet digitalt.

5.Retusch

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. 

Efterarbetet med bilderna tar många timmar för en fotograf och det är inget moment som vi kan "hoppa över", för att t.ex. få en snabbare leverans. Tänk er det som en bulldeg, jag har samlat in alla ingredienser, men nu behöver bullarna formas, jäsas och gräddas i ugnen! Däremot skickar jag er mer än gärna några smakprover dagarna efter bröllopet. 

2. Boka

Ta tid för att läsa igenom den information som finns här på hemsidan och som jag kommer skicka till er. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat avtal i Kivra, lämna lite kontaktuppgifter och betala in en bokningsgaranti. Summan dras av på slutfakturan men betalas inte tillbaka om ni avbokar uppdraget helt.

Ni kommer även att få svara på min checklista, den ger mig en bättre bild av era förväntningar och önskemål på bröllopsbilderna. 

4.Fotografering

Mitt uppdrag är att föreviga er dag i fina bilder och fånga dessa oförglömliga ögonblick för alltid. Vi kommer tillsammans skapa bilder som ni kan se tillbaka på för resten av livet och i generation efter generation. 

Till fotograferingen har jag bakat ihop alla era önskemål tillsammans med mina ideér. Jag vill att ni ska uppleva porträttfotograferingen som avslappnad, rolig, mysig, spontan och självklart full av kärlek. Det här är eran stund tillsammans. Se det som en liten paus att andas ut och ta in allt mitt under denna långa dag. Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Vi jobbar bara med naturliga poser som får er att se spontana, avslappnade och kära ut. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. 

6.Leverans

När bildbehandlingen är klar, samt att jag mottagit er fulla betalning levereras era bilder högupplösta med fri användningsrätt på ett fint USB. Självklart finns jag kvar för er efteråt om ni vill ha tips på vad ni kan göra med bilderna!

 

Efter fotograferingen finns det även möjlighet att beställa fotoprodukter direkt ifrån mig. Jag har ett litet men noga utvalt sortiment som jag fyller på och utökar allt eftersom. Jag erbjuder bl.a. fina linneboxar, fine art printar, dragspelsalbum och fotoblock.

Hon bakom kameran

 

Agnes Achrén, Norbergstjej född 1998 

Med 14 inbokade bröllop inför sommaren 2017 startade jag upp mitt företag och drömyrke, bara några veckor innan studenten. Det var nämligen resan med UF-företag i gymnasiet som fick mig att våga satsa på min allra största dröm, att bli fotograf.

 

Mitt hjärta bankar extra för musik, hundar, en solig dag i skidbacken och fina solnedgångar. Ni kanske inte visste att jag spelat fiol i 10 års tid och är uppväxt med hundrasen Briard på 30 kg! Dessutom har jag alltid varit otroligt barnkär, älskar vackra klänningar och är inte rädd för att få lite skit under naglarna. Jag är uppvuxen i älskade Norberg men bor i dagsläget med min pojkvän i Morgongåva som ligger mellan Uppsala och Sala. 

 

Jag beskrivs mestadels som lugn, lyhörd, påhittig och humoristisk. Min första instinkt i nya sammanhang är att läsa av människor och miljöer istället för att höras mest och ta plats. Jag ser ofta bilderna framför mig som jag vill ta och är inte blyg för att vägleda er genom fotograferingens gång. Sommaren 2020 passerade jag 30 förevigade brudpar sen jag började för 4 år sedan. 

 

Det var lite kort om mig. Men den här speciella dagen ska ju faktiskt handla om er! 

Så går en bröllops-

fotografering till.

 

F6E96F1D-25B3-44F9-A8C8-1D6028AB0A4C.JPG

Jag och min nyblivna hustru vill lyfta fram hur tacksam vi är över att vi anlitade Agnes som vår fotograf för vår speciella dag. Jag själv som kameraskygg, kände mig väl omhändertagen. Tack än en gång från mig och Ylva." 

- Niklas

 

"

Agnes är en otroligt begåvad, engagerad och tålmodig fotograf. Hon fotograferade på vårt bröllop och vi kan inte vara mer nöjda! Hon fångar känslan i det som händer utan att på något sätt behöva anordna bilden. Hennes engagemang är enormt och det syns genom varje bild. Rekommenderar henne varmt till alla!"

- Matilda

"

 
Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Jag rekommenderar er att ta del av den information som finns på sidan innan ni skickar er bokningsförfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! Försök att fylla i så utförligt som ni bara kan, för att jag ska kunna planera fotograferingen så bra som möjligt behöver jag all info jag kan få.

arrow&v

© Fotograf Agnes Achrén 2020 | Innehar F-skatt