Bröllopsfotografering 2020

-med Fotograf Agnes Achrén

Spontana ögonblick,

Jag är med där det händer, oavsett om ni anlitar mig till endast porträtt eller en heldag. Att vara snabb med kameran och fånga ögonblick har under alla år med kameran i handen varit något jag brinner starkt för. 

vackra miljöer

Ingen tråkig, vit bakgrund i någon svettig fotostudio. Tillsammans fångar vi årstidens ljus i kreativa porträtt. Jag är fotografen för er som älskar bilder med färg, kontraster och magiskt motljus.

& minnen för livet

Mitt uppdrag är att föreviga er dag i fina bilder och fånga dessa oförglömliga ögonblick för alltid. Vi kommer tillsammans skapa bilder som ni kan se tillbaka på för resten av livet och i generation efter generation. 

"Jag och min nyblivna hustru vill lyfta fram hur tacksam vi är över att vi anlitade Agnes som vår fotograf för vår speciella dag. Jag själv som kameraskygg, kände mig väl omhändertagen. Tack än en gång från mig och Ylva." 

- Niklas

 

Vår resa från bokning till leverans..

1. Fyll i bokningsformuläret.

Vilken fotograf ni än vill anlita så rekommenderar jag er att ta kontakt så fort ni har ert datum. Som bröllopsfotograf börjar bokningarna trilla in redan över ett år i förväg. Älskar ni mina bilder och känner att "JA, såhär vill vi att våra bröllopsbilder ska se ut"? Längst ner på denna sida finns ett formulär som ni kan fylla i för att skicka en bokningsförfrågan till mig. Jag återkommer till er så snart jag kan med besked om datumet! 

Om jag är tillgänglig för er så skickar jag över min informationsguide. Där kan ni läsa mer om hur jag jobbar innan ni bestämmer er för att boka. Datumet reserveras i 10 dagar, sedan blir det tillgängligt för andra bröllopsbokningar igen. 

Det händer tyvärr att jag får säga nej till bokningsförfrågningar när ett annat brudpar har hunnit före. Alltid så tråkigt, men jag kommer varmt rekommendera någon av mina kollegor i fotobranschen.

3.Bröllopsmöte

För att era bröllopsbilder ska bli så fina och personliga som möjligt är det till stor hjälp att få höra era tankar och önskemål inför fotograferingen. Vi bokar in ett bröllopsmöte där vi tillsammans kommer att planera hela upplägget av fotograferingen. Jag lyssnar till era önskemål, vi tittar på inspirationsbilder och besöker även tänkta platser med möjlighet till provfotografering. Vi ska även kolla ut reservplaner om det mot förmodan blir regn så vi kan fotografera porträtten under tak.

 

Vid bröllopsmötet skriver vi även kontrakt på vad uppdraget innebär. Konsultationen ingår alltid hos mig och tillför inga extra kostnader.

2. Boka

Känner ni att jag är precis rätt fotograf för er? Jippi! Vilken ära att ni vill ha med mig på er dag! Att få uppdraget som fotograf på en så stor dag är en enorm ära. Bröllop är enligt mig bland det absolut vackraste en fotograf kan föreviga i bild. Alla fotografer har olika stilar och det är viktigt för mig att ni som blivande brudpar känner att jag är precis rätt fotograf för er!

Jag kommer att skicka er en checklista som ni får fylla i, den ger mig en bild av era förväntningar och önskemål på bröllopsbilderna. 

Ni kommer även få ta del av de avtal som jag skriver med alla mina kunder och när detta är godkänt faktureras en bokningsavgift. Bokningsavgiften dras av på slutfakturan och är er garanti på att vi har varandra inbokade denna dag! När avgiften är betald är er bokning registrerad!

4.Fotografering

Mitt uppdrag är att föreviga er dag i fina bilder och fånga dessa oförglömliga ögonblick för alltid. Vi kommer tillsammans skapa bilder som ni kan se tillbaka på för resten av livet och i generation efter generation. 

Till fotograferingen har jag bakat ihop alla era önskemål tillsammans med mina ideér. Jag vill att ni ska uppleva porträttfotograferingen som avslappnad, rolig, mysig, spontan och självklart full av kärlek. Det här är eran stund tillsammans. Se det som en liten paus att andas ut och ta in allt mitt under denna långa dag. Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Vi jobbar bara med naturliga poser som får er att se spontana, avslappnade och kära ut. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. 

5.Retusch

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. 

Efterarbetet med bilderna tar många timmar för en fotograf och det är inget moment som vi kan "hoppa över", för att t.ex. få en snabbare leverans. Tänk er det som en bulldeg, jag har samlat in alla ingredienser, men nu behöver bullarna formas, jäsas och gräddas i ugnen! Däremot skickar jag er mer än gärna några smakprover dagarna efter bröllopet. 

6.Leverans

När bildbehandlingen är klar, samt att jag mottagit er fulla betalning levereras era bilder högupplösta med fri användningsrätt på ett fint USB. Självklart finns jag kvar för er efteråt om ni vill ha tips på vad ni kan göra med bilderna!

 

Efter fotograferingen finns det även möjlighet att beställa fotoprodukter direkt ifrån mig. Jag har ett litet men noga utvalt sortiment som jag fyller på och utökar allt eftersom. Jag erbjuder bl.a. fina linneboxar, fine art printar, dragspelsalbum och fotoblock.

En värdefull investering i er bröllopsdag

Bröllopspaket 2020

I alla paket ingår

 

♡ BRÖLLOPSMÖTE
Till alla bröllopsfotograferingar ingår en personlig konsultation. Jag lyssnar till era önskemål, vi tittar på inspirationsbilder, går igenom praktiska detaljer och besöker även fotoplatserna vi vill använda oss av. Bor vi allt för långt ifrån varandra kan bröllopsmötet komma att ske via skype/facetime.

♡ BOKNIGSGARANTI
Paketpriset inkluderar en bokningsvgift som betalas i förskott. Betald bokningsavgift, är en garanti för brudparets datum, summan dras av från slutfakturan och betalas inte tillbaka om ni skulle avboka mig.

♡ EFTERARBETE & REDIGERING
Efter fotograferingen sitter jag i många timmar för att gå igenom alla rawfiler från kameran i datorn. Jag plockar ut de bästa guldkornen och ger dem extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. I paketet ingår redigering såsom exponering, färger och toner, vid all övrig redigering (ta bort, lägga till, mer ingående redigering) tillkommer debitering per timme. Inga extra kostnader utan överenskommelse.

 

♡ HÖGUPPLÖSTA BILDER PÅ FINT USB
Bilderna levereras redigerade och högupplösta med fri användningsrätt på ett fint USB minne. Ni kan beställa obegränsat med förstoringar från valfri leverantör, publicera i sociala medier, på bloggen, skapa fotoprodukter, fotoalbum eller använda bilderna till andra egna projekt. Jag finns självklart kvar efter fotograferingen om ni vill ha tips och råd kring vad ni kan göra med bilder
na.

Tillkommer:

Rese och boendekostnader kan tillkomma. Inga extra avgifter utan överenskommelse. 

Du & Jag

♡ PORTRÄTTFOTOGRAFERING
Vi fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats före eller efter vigseln. Under 1,5 timmar skapar vi ett varierat urval av bilder där vi blandar bilder på brudparet tillsammans i olika miljöer, enskilda porträtt, detaljbilder; brudbukett, håruppsättning, ringarna, manschettknappar etc.

 

Ca 50 bilder på USB

Pris: 7 500:-

För evigt

 

♡ PORTRÄTTFOTOGRAFERING
Vi fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats före eller efter vigseln. Under 1,5 timme får ni möjlighet att ta bilder på bara er, tillsammans med familj, brudföljet eller andra. Ni väljer själva hur ni vill prioritera bilderna. Jag strävar alltid efter att skapa ett varierat urval av bilder där vi blandar bilder på brudparet tillsammans i olika miljöer, enskilda porträtt, detaljbilder av brudbukett, hår, ringarna etc. 

 

♡ VIGSEL & GRATULATIONER

Jag dokumenterar hela eran vigsel i bild och stannar även kvar efteråt för att ni även ska få bilder på ”riskastning”, kramkalas och en gruppbild med alla gästerna.

 

Ca 150 bilder på USB

Pris: 10 000:-

Tillsammans

♡ PORTRÄTTFOTOGRAFERING
Vi fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats före eller efter vigseln. Under 1,5 timme får ni möjlighet att ta bilder på bara er, tillsammans med familj, brudföljet eller andra. Ni väljer själva hur ni vill prioritera bilderna. Jag strävar alltid efter att skapa ett varierat urval av bilder där vi blandar bilder på brudparet tillsammans i olika miljöer, enskilda porträtt, detaljbilder av brudbukett, hår, ringarna etc. 

 

♡ VIGSEL & GRATULATIONER

Jag dokumenterar hela eran vigsel i bild och stannar även kvar efteråt för att ni även ska få bilder på ”riskastning”, kramkalas och en gruppbild med alla gästerna.

 

VAL MELLAN FÖLJANDE;

 

♡ FÖRBEREDELSER & STYLING

Förberedelser, styling, detaljer, bubbel, häng med tärnor/bestmans, pirret och First Look. 

 

ELLER 

 

♡ BRUDSKÅL & MINGEL

Gruppbilder, släkt och familjefoton, gästerna, mingel, brudskål och dukning i festlokalen. 

Ca 250 bilder på USB

Pris: 15 000:-

_________________________________

 

♡ SVÅRT ATT VÄLJA?

Få både förberedelserna OCH mingeldelen med ett tillägg på

3 000kr. Jag är med er från morgonen till och med början på middagen när förrätten serveras. 

För alltid

 

♡ PORTRÄTTFOTOGRAFERING
Vi fotograferar era bröllopsporträtt på en vacker plats före eller efter vigseln. Under 1,5 timme får ni möjlighet att ta bilder på bara er, tillsammans med familj, brudföljet eller andra. Ni väljer själva hur ni vill prioritera bilderna. Jag strävar alltid efter att skapa ett varierat urval av bilder där vi blandar bilder på brudparet tillsammans i olika miljöer, enskilda porträtt, detaljbilder av brudbukett, hår, ringarna etc. 

 

♡ VIGSEL & GRATULATIONER

Jag dokumenterar hela eran vigsel i bild och stannar även kvar efteråt för att ni även ska få bilder på ”riskastning”, kramkalas och en gruppbild med alla gästerna.

♡ FÖRBEREDELSER & STYLING

Förberedelser, styling, detaljer, bubbel, häng med tärnor/bestmans, pirret och First Look. 

 

♡ BRUDSKÅL & MINGEL

Gruppbilder, släkt och familjefoton, gästerna, mingel, brudskål och dukning i festlokalen. 

 

♡ BRÖLLOPSMIDDAG

Förrätt, varmrätt, lekar, gäster, skratt, tårar, tal, tårtskärning och kärleken ni får dela med alla era närmaste. Möjlighet till eventuell Golden hour fotografering i solnedgången. Jag stannar till och med brudvalsen. (Början av festen)

 

Ca 450 bilder på USB

Pris: 22 000:-

"Agnes är en otroligt begåvad, engagerad och tålmodig fotograf. Hon fotograferade på vårt bröllop och vi kan inte vara mer nöjda! Hon fångar känslan i det som händer utan att på något sätt behöva anordna bilden. Hennes engagemang är enormt och det syns genom varje bild. Rekommenderar henne varmt till alla!"

- Matilda

 
Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Jag rekommenderar er att ta del av den information som finns på sidan innan ni skickar er bokningsförfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! Försök att fylla i så utförligt som ni bara kan, för att jag ska kunna planera fotograferingen så bra som möjligt behöver jag all info jag kan få.

arrow&v

FÖLJ MIG!

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Namnlöst-1

© Fotograf Agnes Achrén 2020 | Innehar F-skatt