top of page
_DSC0739-namn3 kopieraweb.jpg
nylogga.jpeg
Nyföddfotografering

FOTOSTUDIO I NORBERG

Livets första fotografering sker när bebisen är 1-3 veckor gammal. Vi vill nämligen ta vara på den allra första tiden när bebisen sover som allra mest och är lättast att posera. För att kunna garantera er en ledig tid är det viktigt att ni preliminärbokar en tid med mig redan under graviditeten. Har er bebis redan kommit när ni läser detta, hör av er så löser vi det så bra det går. 

 

Jag avsätter 3 timmar för en nyföddfotografering. Största delen av tiden kommer gå åt att söva, vagga, mata, byta blöja och natta bebisen. Det är verkligen ingen stress! Det är lättare för mig att fota när bebisen väl somnat. Så det får ta den tiden det behövs att komma till ro. Skulle er skatt inte vilja somna kan vi få fina bilder ändå. 

 

 

Fotostudion finns min hemkommun Norberg. Jag är precis inflyttad i nya stora lokaler. I dagsläget finns en vit bakgrund. Vi jobbar med rekvisita på olika sätt för att få variation i bilderna. I studion vistas även hunden Inez, hon har ett eget rum och kommer inte vara i vägen för oss. Men säg till vid allergi så får hon vara hos sin hundvakt istället.

Allt är på bebisens villkor och säkerheten är alltid prio 1. Jag jobbar bara med enkel och säker posering av små bebisar. Förälder är hela tiden i bebisens närhet. Jag är fullt frisk vid fototillfället och bär munskydd för bebisens säkerhet.
Stanna tiden med en nyföddfotografering. Ditt framtida jag kommer tacka dig själv för den investeringen.

 

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan så återkommer jag så snart jag kan med förslag på lediga datum. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning och hamna i min kalender med fri ombokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om bebis föds tidigare eller senare har ni självklart fri ombokning. 

FOTOGRAFERING: Största delen av tiden kommer gå åt att söva, vagga, mata, byta blöja och natta bebisen. Det är verkligen ingen stress och ni behöver absolut inte känna att jag väntar. Det är lättare för mig att fota när bebisen väl somnat, så det är värt att lägga tid på att få honom/henne i djupsömn. Vi fikar och tar det lugnt tills bebisen är redo för att fotas. Många bebisar gillar att ligga trångt och mysigt, det påminner om tryggheten inne i mammas mage. Därför får ni bebisen inlindade en "wrap" av mig, en teknik som lärdes ut på min nyföddfoto-utbildning. Ni får gärna komma med önskemål på färger och rekvisita som ni gillar. Jag kommer även med förslag på bilder jag brukar ta för att ni ska få lite variation.

 

SYSKON & FAMILJ: Självklart finns det möjlighet att även ta ett par bilder med storasyskon eller hela familjen. Vi kommer troligtvis börja med dessa bilder så syskon slipper sitta och vänta på sin tur. Tänk på att inte stressa till fotograferingen. Undvik att tillrättavisa storasyskonet i onödan när vi fotar. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. Ta med er extra ombyten om en olycka skulle ske när bebisen är utan blöja. 

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där någon gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

Jag rekomenderar er att ta del av mitt infoblad som kommer via mail. Där kan ni läsa mer om priser, bildvisning, klädval, tavlor m.m.

024.jpg
Nyföddfotograf Norberg

T A V L O R   &   A L B U M

När ni köper fysiska produkter från mig får ni även samma bilder digitalt i en egen app till mobilen, utan kostnad. Perfekt att dela i sociala medier eller använda som bakgrundsbild på mobilen.

 

Era bilder förtjänar att komma upp på väggen. Att se er favoritbild som tavla är en helt annan upplevelse än att se den på en skärm. 

Genom mig kan ni beställa fotoprodukter tillverkade hos en av nordens främsta leverantörer av fotokonst. På så vis kan jag garantera högsta kvalité, rätt färgåtergivning och bilder som kommer hålla sig fina i generationer. Jag erbjuder kompletta tavlor i många olika storlekar, från 18x24 till 70x100cm. I dagsläget har jag 11 olika ramar i mitt sortiment, men ni kan alltid komma med önskemål så tar jag in just det ni är ute efter. 

tavla.jpg
Pris: 1500:-
Detta ingår:
♡ Ca 2 -3 timmar fotografering i studion.
♡ Lån av rekvisita och dekoration.
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning.
_____________
 

 

OBS! Bilder ingår ej! Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa. Prisexempel: 10 digitala högupplösta bilder: 380kr/st. Inramade tavlor från: 1770:-. Album från 3500:-. Fullständig prislista på produkter skickas via mail.

340993345_1290440484882783_848576674414173634_n.jpg
341142948_125976260393454_7688883109953562239_n.jpg
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Genom att boka mig godkänner ni dessa villkor. Avtal skrivs vid fototillfället.

SE BOKNINGSVILLKOR.

 

Hur hittade ni mig?

Tack för er bokningsförfrågan, jag återkommer så snart som möjligt! 

bottom of page