062.jpg
Nyföddfotografering

FOTOSTUDIO I NORBERG

Livets första fotografering sker när bebisen är mellan 7-14 dagar gammal. Detta innebär att ni behöver boka en tid redan under graviditeten. Vi preliminärbokar en dag ca 7 dagar efter BF och jag kommer då kunna vara flexibel med att flytta fram eller bak ert datum beroende på när bebisen tittat ut. Har er bebis redan kommit när ni läser detta, hör av er så löser vi det så bra det går. 

 

Jag avsätter 3 timmar för en nyföddfotografering. Största delen av tiden kommer gå åt att söva, vagga, mata, byta blöja och natta bebisen. Det är verkligen ingen stress! Det är lättare för mig att fota när bebisen väl somnat. Så det får ta den tiden det behövs att komma till ro. Skulle er skatt inte vilja somna kan vi få fina bilder ändå. Jag använder White noise för att skapa ett extra lugn.

 

 

Fotostudion finns i Norberg med gratis parkeringsmöjligheter och nära bussförbindelser. Jag håller till i en liten men mysig källarlokal som är nyrenoverad med tillgång till köksvrå och toalett. I dagsläget finns en vit bakgrund. Vi jobbar med rekvisita på olika sätt för att få variation i bilderna.

Allt är på bebisens villkor, märker vi att nått inte alls funkar så provar vi något annat. Vissa bebisar föredrar att ligga på mage medans för andra är inlindad i en "wrap "det enda som funkar. Jag är fullt frisk vid fototillfället och bär munskydd för bebisens säkerhet. 
Nyföddfotograf Norberg
Nyföddfoto Norberg
jul.jpg
_DSC7818-1.jpg
Nyföddfotograf Norberg
_DSC0598-1 kopiera.jpg
Vi kan varken spola tillbaka eller stanna tiden, men vi kan ta vara på den här och nu.

  

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan så återkommer jag så snart jag kan med förslag på lediga datum ca 7 dagar efter BF. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk har ni självklart fri ombokning. 

FOTOGRAFERING: När ni kommer till studion kan det vara bra att börja med att ge bebisen mat så han/hon är mätt och belåten precis innan vi börjar fota. Största delen av tiden kommer gå åt att söva, vagga, mata, byta blöja och natta bebisen. Det är verkligen ingen stress! Det är lättare för mig att fota när bebisen väl somnat. Det är värt att lägga tid på att få honom/henne i djupsömn. 

Många bebisar gillar att ligga trångt och mysigt, det påminner om tryggheten inne i mammas mage. Därför kan ni få bebisen "wrapad" av mig, en teknik som lärdes ut på min nyföddfoto-utbildning.  

 

SYSKON & FAMILJ: Syskon är välkommen att delta under fotograferingens första del. Utrymmet i lokalen är begränsad, så det finns tyvärr ingenstans att "ta vägen" eller gå undan om storasyskon tröttnar på att vara med. 3 timmar är en lång tid. Tänk på att inte stressa till fotograferingen. Undvik att tillrättavisa storasyskonet i onödan när vi fotar. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. Ta med er extra ombyten om en olycka skulle ske när bebisen är utan blöja. 

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där någon gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

Jag rekomenderar er att ta del av mitt infoblad längre ned på sidan. Där kan ni läsa mer om priser, bildvisning, klädval, tavlor m.m.

_DSC7779-3.jpg
Nyföddfotograf Norberg

T A V L O R   &   A L B U M

När ni köper fysiska produkter från mig får ni även samma bilder digitalt i en egen app till mobilen, utan kostnad. Perfekt att dela i sociala medier eller använda som bakgrundsbild på mobilen.

 

Era bilder förtjänar att komma upp på väggen. Att se er favoritbild som tavla är en helt annan upplevelse än att se den på en skärm. 

Genom mig kan ni beställa fotoprodukter tillverkade hos en av nordens främsta leverantörer av fotokonst. På så vis kan jag garantera högsta kvalité, rätt färgåtergivning och bilder som kommer hålla sig fina i generationer. Jag erbjuder kompletta tavlor i många olika storlekar, från 18x24 till 70x100cm. I dagsläget har jag 11 olika ramar i mitt sortiment, men ni kan alltid komma med önskemål så tar jag in just det ni är ute efter. 

Nyföddfotograf Norberg

ER INVESTERING

 

Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning vid sjukdom/dåligt väder. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa. 

F o t o g r a f e r i n g /

              B o k n i n g s g a r a n t i:

 

1500 kr inkl. moms.

Fotografering ca 2-3 timmar i studion. 

Digital bildvisning. 

Se allt som ingår i infobladet.

♡ B i l d b e s t ä l l n i n g

Bilder och produkter beställs separat och ingår EJ i fotograferingsavgiften. Genom er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni de bilder ni älskar allra mest.

Se prislista i infobladet.

_DSC6875-2a.jpg
Bokningsförfrågan

BOKA GENOM MAIL MED BF TILL FOTOGRAFAGNESACHREN@GMAIL.COM