top of page
nylogga.jpeg
Hundfotografering

JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HÄR!

Hundar ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Det är ren lycka som jag upplever när jag får förfrågan att föreviga din allra bästa vän. Oavsett om du har en pirayabitande valp, gråhårig gamling eller ett lydnadsproffs så kommer jag hjälpa dig få de där fotona du alltid drömt om. Foton som alltid kommer finnas kvar, man ångrar bara den fotograferingen som aldrig blev av. 

Målet med fotograferingen är att inte att du ska få 500 digitala bilder på ett usb som glöms bort eller en vacker dag inte passar i din nya dator. Jag vill hjälpa dig hela vägen, från fotografering till färdiga konstverk i ditt hem. Från din fotografering kommer då få en superfin tavla och/eller ett vackert fotoalbum att alltid ha nära till hands. På så sätt kan jag garantera dig att bilderna inte blir bortglömda på någon hårddisk eller att usb- minnet tappas bort.

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Ni är varmt välkomna hit eller boka en tid nästa gång jag har en fotodag i min hemkommun Norberg. Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på ljuset, hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har. 

Tillsammans fångar vi årstidens ljus i kreativa porträtt. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Naturen är i ständig förändring. Varje fotografering är unik. Jag är fotografen för er som älskar bilder med färg, kontraster och magiskt motljus. 

 

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren och lämna kontaktuppgifter. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning

FOTOPLATS: Jag älskar vacker natur i mina bilder och hämtar gärna inspiration från aktuell årstid. Eftersom naturen är i ständig förändring behöver jag ibland få reka någon dag innan var vi ska ses. Jag har mina smultronställen men ni får gärna komma med önskemål. Jag jobbar utifrån de bästa ljusförhållandena och väljer bakgrund/riktning utifrån detta.  

FOTOGRAFERING: Din hund behöver inte ha några speciella förkunskaper för att vara en bra fotomodell. Men sitt stanna kvar underlättar förstås en del. Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Jag har lite olika rekvisita att ta med om ni vill. Kanske kan din hund några roliga trix. Enklare koppel och halsband kan oftast redigeras bort om du inte kan/vill ha din hund lös. Men ta med ett fint halsband också som inte gör nått om det kommer med på bild.

 

HUND ÄR HUND: När jag fotograferar familjer brukar jag alltid säga att barn är barn och det är alltid på deras villkor. Det gäller även hundar. Jag har det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder din älskade vovve. Jag är snabb med kameran och kan ofta fånga de fina stunderna även om det är korta. Behöver din hund byta fokus en stund eller bara springa av sig några varv så självklart ska den få göra det! 

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där ni gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni kan välja på paketen nedan , liten , mellan , stor.

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

286414924_890678768539869_3531691423422078979_n.jpeg

SOMMAR

Ni får grönskande bilder med chans till magiskt motljus. På sommaren är ljuset finast på kvällen, ju senare på eftermiddagen desto bättre. Detta är min högsäsong då jag ofta fotar bröllop varje helg, så boka i god tid!

F  O  T  O  G  R  A  F  E  R  I  N  G    Å  R  E  T   O  M 

023.JPG
_DSC2111-1 kopiera.jpg
345838672_985859279104800_5157284403586643801_n.jpeg

HÖST

Låt mig motbevisa era fördomar om en grå och tråkig höst. När solen visar sig har vi nämligen guld i träden! Ljuset är mjukt mitt på dagen och vi behöver inte alls vara ute lika sent som på sommaren. 

VINTER

När höstens guld har lagt sig tycker jag om att fota i skogen. Lingonris och gröna granar ger oss fina färgglada bilder året om. När snön väl kommer kan vi skapa vintermagi! Snötäckta grenar och gnistrande landskap. 

VÅR

Finns det något ljuvligare än hav med vitsippor, rosa körsbärsträd, äppelblom och rapsfält. Blomningen håller bara på i några dagar, så hör av er i god tid så hinner vi planera, innan det är för sent. Detta är min personliga favoritårstid att fota i! Ni kommer inte bli besvikna!

_DSC2105.JPG

MELLAN ÅRSTIDERNA

Älskar du också dessa varma toner av beige, brunt och guld? Då ska ni passa på att fotografera under tidig vår eller sen höst. Underskatta aldrig mer visset gräs. Det är så fint att fota i! 

T A V L O R   &   A L B U M

När ni köper fysiska produkter från mig får ni även samma bilder digitalt i en egen app till mobilen, utan kostnad. Perfekt att dela i sociala medier eller använda som bakgrundsbild på mobilen.

 

Era bilder förtjänar att komma upp på väggen. Att se er favoritbild som tavla är en helt annan upplevelse än att se den på en skärm. 

Genom mig kan ni beställa fotoprodukter tillverkade hos en av nordens främsta leverantörer av fotokonst. På så vis kan jag garantera högsta kvalité, rätt färgåtergivning och bilder som kommer hålla sig fina i generationer. Jag erbjuder kompletta tavlor i många olika storlekar, från 18x24 till 70x100cm. I dagsläget har jag 14 olika ramar i mitt sortiment, men ni kan alltid komma med önskemål så tar jag in just det ni är ute efter. 

Green Minimalist Wall Art Photo Frame Mockup for Instagram Post.jpg
_DSC1356-4.jpg
Lilla
Detta ingår:
♡ Upp till en timmes fotografering på fin utvald plats.
♡ En inramad och laminerad tavla 30x40cm.
 
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.
 
_____________
 
Pris
 

Mellan
Detta ingår:
♡ Upp till en timmes fotografering på fin utvald plats.
♡ En inramad och laminerad tavla 30x40cm.
♡ Dragspelsalbum 10 bilder 16x16cm.
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.
____________
Pris
 

Stora
Detta ingår:
♡ Upp till en timmes fotografering på fin utvald plats.
♡ En inramad och laminerad tavla 40x50cm.
♡ Exklusiv fotobok med 15-20 bilder, 20x20cm.
 
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.
_____________
 
Pris