_DSC2018-1 (kopia).jpg

Porträtt-

                           

fotografering

Varmt välkommen hit! Så roligt att just du är nyfiken på att fotografera med mig!  Tillsammans förevigar vi de dyrbaraste ni har i livet i bild - familjen, graviditeten, barnen & kärleken. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra fyra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Vilken är er favorit? 

Mig hittar ni i Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Här har jag många fina fotoplatser jag gärna vill visa er! Jag bokar även in fotodagar i Norberg med jämna mellanrum, eftersom jag är uppvuxen där och har kvar större delen av min kundkrets med omnejd.

Priser 2021

Alla typer av porträtt som inte är bröllop.

Familj, barn, släktfoto, gravid, kärlekspar, djur, etc.

 FOTOGRAFERING

1 200 kr

Detta ingår: 

Fotografering ca 40- 60 min på fin utvald plats.

♡ PDF-guide med tips och råd.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

Efterarbete & redigering av bilder.

Lån av rekvisita, plädar, leksaker, korgar & gravidklänningar.

Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.

! Bilderna säljs separat efter fotograferingen. ! 

 

Ni köper endast de bilder och/eller produkter som ni förälskar er i.

Ny prislista med produktutbud för 2021 kommer snar!

Preliminära priser kan skickas via mail.

 

Från bokning till leverans..

1. Bokningsförfrågan.

Är ni redo för att skapa minnen för livet? Då är det dags att skicka en bokningsförfrågan. Den inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt! Jag återkommer till er så snart jag kan med förslag på datum. Jag rekommenderar att ni hör av er minst 1 månad i förväg. Ni kan redan nu börja kika i mitt produktutbud och börja drömma hemma om var tavlan på familjen ska sättas upp!

3.Fotoplats & Fotografering

Eftersom naturen är i ständig förändring vill jag vara sent ute med att bestämma en specifik plats. Ni får jättegärna komma med önskemål och jag ska göra mitt bästa för att uppfylla dem. Gillar ni skogen, blommor eller toner av beige? Jag har mina smultronställen och hör av mig några dagar innan var vi ska ses. Har vi bestämt att vi fotar i Norberg så kommer jag såklart inte föreslå Göteborgs västkust, vi håller oss med omnejd!

Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

5.Faktura & Leverans

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 14 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. 

 

2. Boka

Ta tid för att läsa igenom den information och prisuppgifter som finns här på hemsidan och som jag kommer skicka till er. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat avtal i Kivra, lämna lite kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Garantin är fotoavgiften 1200:-, den betalas inte tillbaka om ni avbokar uppdraget helt. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Jag är alltid flexibel för inbokade kunder med nytt datum. Ni kommer även få en PDF- broschyr med tips och råd inför er fotografering. 

4.Bildvisning & Urval

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. Hur vill ni bevara dessa minnen? Jag finns tillgänglig som support om ni vill ha råd kring vad det än må vara!

bakgrund.jpg
Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! Berätta jättegärna om vilka ni är och vad ni har tänkt er, för att jag ska kunna planera fotograferingen så bra som möjligt behöver jag all info jag kan få. Bokningsformuläret är ingen bindande bokning. Ni berättar lite om er själva och era önskemål för att sedan få svar från mig på eventuella funderingar och tillgängliga datum. 

arrow&v

© Fotograf Agnes Achrén 2020 | Innehar F-skatt