1/4
Barn & familjefotografering

JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HÄR!

Förbered barnen på att vi ska ha en rolig stund tillsammans. Berätta att ni ska på utflykt och träffa en fotograf som heter Agnes. Att skapa nyfikenhet hos barnen är en mycket bättre start på fotograferingen, än att barnen för höra att de måste sitta stilla och göra som de blir tillsagda. Bus och lek kommer faktiskt bara underlätta fotograferingen, så föräldrar även ni måste slappna av och inte ha för höga krav på att barnen. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Det blir sällan bra bilder om fotograferingen är för påtvingad och stel. Jag anpassar mig efter hur just eran familj fungerar. Ni kanske helst sitter och myser på en filt och blåser såpbubblor tillsammans. Eller så vill barnen springa runt och gå på egna upptäcktsfärder. Jag älskar att fånga bilder ”in action”. Därför kan ni räkna med bilder i galleriet där ni kollar på varandra, busar, kollar bort från kameran, plockar blommor etc. Dessa bilder är väldigt uppskattade av mina kunder och beskrivs ofta som att det är ”tagna i smyg".

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Ni är varmt välkomna hit, men jag fotar även runt om i Västmanland & Uppsala län! Jag bokar med jämna mellanrum in fotodagar i Norberg och Avesta eftersom det var där företaget växte fram och fick sin första kundkrets. Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på var ni bor, hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har.  

Jag älskar att fånga årstidens ljus i kreativa porträtt. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Jag är fotografen för er som älskar bilder med färg, kontraster och magiskt motljus. 

_DSC2193.jpg
198572375_644553139819101_4210584616199914640_n.jpg
103050986_2736576283334573_994904922011135595_o.jpg
_DSC4742.jpg
1/8

Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan för att beställa mitt infoblad med priser. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Hör av er i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat fotoavtal, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Ni kommer även få en PDF- broschyr via mail med tips och råd inför er fotografering. 

Eftersom naturen är i ständig förändring hör jag av mig några dagar innan var vi ska ses. Jag har mina smultronställen men ni får gärna komma med önskemål. Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

guld_edited.jpg

ER INVESTERING

 

Er investering är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Som bokningsgaranti betalar ni för fotograferingen summan nedan 

(ej återbetalningsbar).  Vi fotar så mycket vi har lust och hinner med under en timme, vilka konstellationer ni än önskar. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa.

Fotografering/Bokningsgaranti

        1200kr inkl. moms

Detta ingår:

♡ Fotografering ca 40- 60 min på fin utvald plats. Olika konstellationer utan extra kostnad. Passa på att ta med kusinerna eller mor- & farföräldrar också!

♡ PDF-guide med tips och råd.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

Lån av rekvisita, plädar, klossar, korgar m.m.

♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.

 

Bilder och produkter köps till separat och ingår EJ i fotograferingsavgiften. Genom er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni de bilder ni älskar allra mest. Komplett prislista mailas i samband med bokningsförfrågan. Vanligtvis spenderar mina kunder totalt mellan 3500-6700 på sin fotografering hos mig.


 

_DSC2317.jpg
_DSC5972.jpg
118947117_2826425634349637_8690877331684827324_o.jpg
BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Jag älskar att få visa upp fina foton som vi tagit tillsammans. Det är oerhört värdefullt för att kunna nå ut till nya kunder.

Tack för din bokningsförfrågan, jag återkommer så snart som möjligt! 

Sålänge får du jättegärna följa mig på instargram: @fotografagnes