Porträttfotografering

"Fångar årstidens ljus i

kreativa porträtt" 

 Varmt välkommen hit! Så roligt att just du är nyfiken på att fotografera med mig!   Tillsammans förevigar vi de dyrbaraste ni har i livet i bild - familjen, graviditeten, barnen & kärleken. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra fyra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Vilken är er favorit? 

Hon bakom kameran

Agnes Achrén, Norbergstjej född 1998 

 

Jag är den stora kusinen som helst leker med barnen när de vuxna dricker kaffe och jag är grannen som inte har något emot att sitta barnvakt en lördagkväll. Med erfarenhet från vikariat inom grundskolan och som skidskolelärare i Klackbergsbacken har jag den pedagogik, lek och tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

När jag i tvåan på gymnasiet fick höra talas om Ung Företagsamhet tog jag beslutet att våga satsa på min allra största dröm, att bli fotograf. Ett beslutet som jag inte ångrar en sekund idag. Med 14 inbokade bröllop inför sommaren 2017 startade jag upp mitt företag och drömyrke, bara några veckor innan studenten.

Fotograf Agnes Achrén erbjuder fotografering av porträtt, bröllop och evenemang. Tillsammans fångar vi årstidens ljus i kreativa porträtt. 

Hoppas just du är nyfiken på att fotografera med mig! Varmt välkommen hit!

Såhär går det till...

Här kan ni bläddra och läsa mer om hur det går till. Från bokning - till färdiga fotoprodukter i ert hem.

Spontana ögonblick, vackra miljöer & minnen för livet.

Priser 2019

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

1 200 kr

Detta ingår: 

Fotografering ca 1 timme, på fin utvald plats eller hemma hos er.

♡ Webbgalleri med alla utvalda bilder för urval.

Efterarbeteredigering av bilder.

Lån av rekvisita, plädar, leksaker, korgar & gravidklänningar.

Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.

Bilderna säljs separat efter fotograferingen.

♡ BILDER PÅ USB 

- Bilderna levereras högupplösta med fri användningsrätt. Beställ själv obegränsat med förstoringar, publicera i sociala medier, på bloggen eller till egna projekt.

 

Enstaka:  350:- /st

Bildpaket: 

5 stycken 1500:-    

10 stycken 2500:-.  

20 stycken 3900:-

 

PRODUKTER

Produkter säljs separat efter fotograferingen. 

PRESENTKORT

Gåvan som skapar minnen för livet, en upplevelse

och fina tavlor på väggen. 

Det går hur bra som helst att ge bort ett presentkort hos mig! 

Kortet är giltigt ett år och går att ladda med valfri summa. 

Dessutom tillkommer ingen extra avgift!

Vanliga frågor & svar

♡ I VILKEN VECKA REKOMENDERAR DU ATT MAN GÖRA EN GRAVIDFOTOGRAFERING?

En gravidfotografering gör oftast runt vecka 32 - 35, men ni får bestämma själva när ni tror det känns bäst. Se till att boka i god tid så vi kan vara säkra på att det finns lediga tider. 

♡ VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Det som ni själva tycker är fint, det som ni känner er bekväma i! Ljusa färger, naturfärger, pastell blir väldigt fint på bild. Färglatt också, men undvik gärna stora galna mönster som tar all fokus från era ansikten. Är ni flera som ska fotas tillsammans är det väldigt fint om ni kanske matchar.

♡ FÅR JAG LÄGGA UPP BILDERNA JAG KÖPT AV DIG PÅ MIN FACEBOOK, INSTAGRAM OCH BLOGG?

Självklart! Det är superroligt att se att ni delar med er av era fina bilder till släkt och familj. Komihåg bara att skriva med "Fotograf Agnes Achrén". Det går även bra att tagga mig @fotografagnes.

♡ HUR GAMMAL SKA BEBISEN VARA NÄR JAG BOKAR NYFÖDDFOTOGRAFERING?

Allra helst vill jag att ni bokar redan innan bebisen är född! Jag brukar fota nyföddbilder innan de blivit 14 dagar, eftersom de sover som allra mest under denna period. Då minskar vi sprattel och bebisen är mycket lättare att posera när den sover gott. Vi preliminärbokar ett datum ca två veckor efter ert BF. Jag är flexibel om vi behöver skjuta eller flytta fram fotograferingen. 

Har er bebis redan hunnit titta ut innan ni bokat? Inga problem - hör av er så löser vi det.

♡ HUR GÅR EN SMASH THE CAKE - FOTOGRAFERING TILL?

Smash the cake är ett amerikanskt koncept av en 1års -fotografering där det dukas fram ett riktigt tårtkalas. Under första delen av fotograferingen tar vi vanliga, fina1-års porträtt. Sedan dukar vi fram tårta, ballonger och vimplar efter det färgtema som ni har valt. En superrolig fotografering med bilder som verkligen speglar ert barns nyfikenhet och busiga personlighet.

Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Jag rekommenderar er att ta del av informationen som finns på sidan innan ni skickar er bokningsförfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! Berätta jättegärna om vilka ni är och vad ni har tänkt er, för att jag ska kunna planera fotograferingen så bra som möjligt behöver jag all info jag kan få.

arrow&v
 

© Fotograf Agnes Achrén 2019 | Innehar F-skatt