familj1.jpg

 

Porträttfoto

             

Familj, barn, släktfoto, gravid, kärlekspar, djur.

Alla typer av porträtt som inte är bröllop.

Varmt välkommen hit!

Så roligt att just ni är nyfikna på att fotografera med mig! Tillsammans förevigar vi de dyrbaraste ni har i livet i bild - barnen & familjen. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Själv har jag svårt att välja en favorit, men det har ju faktiskt ni möjlighet att göra när årets fotografering ska bokas.

_DSC5972.jpg
_DSC2317.jpg

Var finns jag?

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Ni är varmt välkomna hit, men jag fotar även runt om i Västmanland & Uppsala län! Jag bokar med jämna mellanrum in fotodagar i Norberg eftersom det var där företaget växte fram och fick sin första kundkrets. Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har. Jag fotar med naturligt ljus vilket innebär att vi ibland behöver anpassa oss efter solen.

VACKER NATUR & MAGISKT LJUS
_DSC4742.jpg

Jag älskar att fånga årstidens ljus i kreativa porträtt. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Jag är fotografen för er som älskar bilder med färg, kontraster och magiskt motljus. Några dagar innan fotograferingen kommer jag skicka förslag på en eller flera fotoplatser som jag bedömer har bra ljus och matchar era eventuella önskemål. Ibland kan mina fotoplatser se tråkiga ut för blotta ögat. Men var inte orolig, det där torkade gräset bakom en övergiven byggnad kan faktiskt bli otroligt vackert med rätt ljus!

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Förbered barnen på att vi ska ha en rolig stund tillsammans. Att vi busar och leker med dem kommer bara underlätta fotograferingen . Det är alltid på deras villkor, det blir sällan bra bilder om det hela är för påtvingat och stelt. Jag anpassar mig efter hur just eran familj fungerar. Ni kanske helst sitter och myser på en filt och blåser såpbubblor tillsammans. Eller så vill barnen springa runt och gå på egna upptäcktsfärder. Jag älskar att fånga bilder ”in action”. Därför kan ni räkna med bilder i galleriet där ni kollar på varandra, busar, kollar bort från kameran, plockar blommor etc. Dessa bilder är väldigt uppskattade av mina kunder och beskrivs ofta som att det är ”tagna i smyg".

"Tack snälla snälla du <3 Förstå vilka minnen du skapat för oss att ta med resten av livet. Så tacksam för underbara bilder". - Sofia

HON BAKOM KAMERAN

Agnes Achrén, Norbergstjej född 1998

Med 14 inbokade bröllop inför sommaren 2017 startade jag upp mitt företag och drömyrke, bara några veckor innan studenten. Det var nämligen resan med UF-företag i gymnasiet som fick mig att våga satsa på min allra största dröm, att bli fotograf.

Jag är uppvuxen i Norberg men bor sen ett år tillbaka i Morgongåva med min kille Mattias och Golden retriver valpen Inez. Förutom på promenad i skogen trivs jag bäst i skidbacken solig vinterdag, vid sjön en sommarkväll eller på konsert med mina vänner. Dessutom har jag alltid varit väldigt barnkär och därför har det fallit mig naturligt att fotografera just många barnfamiljer. 

Jag beskrivs mestadels som lugn, lyhörd, påhittig och humoristisk. Min första instinkt i nya sammanhang är att läsa av människor och miljöer istället för att köra över andra och ta plats. Jag ser ofta framför mig bilderna jag vill ta och är inte blyg för att vägleda er genom fotograferingens gång. 

_DSC4479.jpg
_DSC92582fb.jpg
_DSC9769-1 kopiera.jpg

Från bokning till leverans..

1. Bokningsförfrågan.

Är ni redo för att skapa minnen för livet? Då är det dags att skicka en bokningsförfrågan. Den inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt! Jag återkommer till er så snart jag kan med förslag på datum. Jag rekommenderar att ni hör av er senast 1 månad i förväg. Ni kan redan nu börja kika i mitt produktutbud och börja drömma hemma om var tavlan på familjen ska sättas upp! OBS! Läs igenom villkoren som står i avtalet. Detta kommer att signeras via Kivra eller under fototillfället.

2. Boka

Ta tid för att läsa igenom den information och prisuppgifter som finns här på hemsidan och som jag kommer skicka till er. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat avtal, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Garantin är den samma som fotograferingsavgiften, den betalas inte tillbaka om ni avbokar uppdraget helt. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Jag är alltid flexibel för inbokade kunder med nytt datum. Ni kommer även få en PDF- broschyr med tips och råd inför er fotografering. 

3.Fotoplats & Fotografering

Eftersom naturen är i ständig förändring hör jag av mig några dagar innan var vi ska ses. Jag har mina smultronställen men ni får gärna komma med önskemål. Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

5.Faktura & Leverans

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel bör meddelas inom 3 dagar.

 

4.Bildvisning & Urval

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. Hur vill ni bevara dessa minnen? Jag finns tillgänglig som support om ni vill ha råd kring vad det än må vara!

DSC_9242_5.jpg

 PRIS: 1200kr

♡ Fotografering ca 40- 60 min på fin utvald plats.Olika konstellationer utan extra kostnad. Passa på att ta med kusinerna eller mor- & farföräldrar också!

♡ PDF-guide med tips och råd.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

Lån av rekvisita, plädar, leksaker, korgar m.m.

♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.

 

Bilder och produkter köps till separat och ingår EJ i fotograferingsavgiften. Genom er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni de bilder ni älskar allra mest. Bildpaket USB från. 1900:-. Fine Art förstoringar från 500:-. För komplett prislista på produkter, maila mig för mer information.


 

1/3
tavelvägg3.jpg
17855908766466410.jpg

Låt bilderna komma till liv

i erat hem!

OLIKA KONSTELLATIONER

Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Kanske har ni önskemål om en fin syskonbild. Men jag tycker absolut att ni ska passa på att ta flera olika bilder. Passa på att ta enskilda porträtt, bild på hela familjen, mor och dotter etc. Detta gäller självklart även om ni bokat gruppfoto med hela släkten. Eftersom ni bara betalar för det bilderna ni faktiskt vill ha och älskar allra mest i galleriet så kan vi aldrig ta några onödiga bilder. Självklart är fyrbenta familjemedlemmar också välkomna!

FÖRSLAG PÅ BILDER

• Familjebild
• Syskonbild
• Mamma med barn
• Pappa med barn
• Mamma & pappa tillsammans
• Enskilda porträtt på barnen
• Ev. Mamma & dotter/Pappa & son

Ljusmagi

Här kan ni bläddra bland tidigare fotograferingar. Följ gärna mig på instagram för mer inspiration och nya uppdateringar från andra fotouppdrag.

_DSC9301-web.jpg
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! 

 

Bokningsformuläret är ingen bindande bokning. Ni berättar lite om er själva och era önskemål för att sedan få svar från mig på eventuella funderingar och tillgängliga datum.  

 

Var ute i god till! April - September är det högsäsong och datumen går åt fort. För att garantera en ledig tid rekommenderar jag er att höra av er 1-2 månader i förväg!

LEDIGA TIDER JUST NU:

Okt - 4 tider

Nov - 6 tider

Det är superroligt att få visa upp fina fotouppdrag i mina kanaler. Här med samtycker kunden till att Fotograf Agnes Achrén får publicera bilder från fotograferingen på följande sätt:

Tack för ditt meddelande!