top of page
_DSC1254-web.jpg
nylogga.jpeg
Smash the cake

FOTOSTUDIO I NORBERG

Smash the cake är en kalas-kul fotografering som tar fram ert barns naturliga leende och bus i blicken. Innan det är dags att kladda med tårtan får ni möjlighet att ta klassiska 1 års porträtt och fina familjebilder. I studion finns massa spännande rekvisita att välja på. Mysiga plädar, fina leksaker, klossar, nallar, korgar, vimplar, ballonger och rekvisita som kommer hjälpa oss skapa variation i bilderna. Det finns även vackra konstväxter av olika slag som t.ex. rosor, eukalyptus, solrosor, murgröna, gran och pioner. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Vi ser till att fotograferingen blir avslappnad genom att leka och busa med ert barn. Om barnet behöver ta pauser under fotograferingen så gör vi det. Ta med mellis/mat om barnet behöver fylla på med energin.

 

 

I augusti 2023 flyttade min fotostudio till en ny stor lokal i Norberg! Gratis parkering finns i närheten. I dagsläget finns en vit bakgrund för familjebilder samt en mindre bakgrund i mörkt trä för barnporträtt. Vi jobbar med rekvisita på olika sätt för att få variation i bilderna. I studion vistas även hunden Inez, hon har ett eget rum och kommer inte vara i vägen för oss. Men säg till vid allergi så får hon vara hos sin hundvakt istället. 

I studion finns vattenkokare, micro, fikabord, kaffe, toalett & skötbord. Välkomna!

1-års porträtt & tårtkalas i ett.

 

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan så återkommer jag så snart jag kan med förslag på lediga datum. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning och hamna i min kalender med fri ombokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om bebis föds tidigare eller senare har ni självklart fri ombokning. 

FOTOGRAFERING: Se till att barnet har så goda förutsättningar som möjligt inför er fotografering med mat och vila. Innan det är dags att kladda med tårtan får ni möjlighet att ta klassiska 1 års porträtt och fina familjebilder. Vi ser till att fotograferingen blir avslappnad genom att leka och busa med ert barn. Om barnet behöver ta pauser under fotograferingen så gör vi det. Ta med mellis/mat om barnet behöver fylla på med energin. 

Ha med ett ombyte kläder ifall en olycka skulle ske. Lånekläder i form av fluffiga kjolar och hängselbyxor finns till den som vill, så slipper ni åka hem med kladdiga kläder.

Jag rekomenderar er att ta del av mitt infoblad som kommer via mail. Där kan ni läsa mer om priser, bildvisning, klädval, tavlor m.m.

 

SYSKON & FAMILJ: Självklart finns det möjlighet att även ta ett par bilder med storasyskon eller hela familjen. Vi kommer troligtvis börja med dessa bilder så syskon slipper sitta och vänta på sin tur. Tänk på att inte stressa till fotograferingen. Undvik att tillrättavisa storasyskonet i onödan när vi fotar. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där någon gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

_DSC1513-1 kopiera.jpg
dantetavla.jpg

T A V L O R   &   A L B U M​

Genom mig beställer ni fotoprodukter tillverkade hos en av nordens främsta leverantörer av fotokonst. På så vis kan jag garantera högsta kvalité, rätt färgåtergivning och bilder som kommer hålla sig fina i generationer. Jag erbjuder även högupplösta digitala filer. Fullständig prislista skickas via mail.

PRISEXEMPEL

Gåvoprint fotopapper (utan ram) 18x24cm - 490 kr 

Inramad tavla inklusive enkel ram i 40 x 50 cm - 2730 kr

Bildpaket med 10 högupplösta digitala bilder - 4500 kr

Fotobok med upp till 20 bilder 20X20 cm - 5500 kr

När du köper produkter får du den digitala filen utan kostnad, för användning i sociala medier och som bakgrundsbild på mobilen.

Pris: 1350:-
Detta ingår:
♡ Fotografering 60 min i studion.
♡ Tårta, ballonger och vimplar i valfritt färgtema.
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning.
_____________
 

 

OBS! Bilder ingår ej! Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa. Fullständig prislista på produkter skickas via mail.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Genom att boka mig godkänner ni dessa villkor. 

SE BOKNINGSVILLKOR.

​SEMESTER 22/7- 8/8. Svar på förfrågan dröjer!

 

Hur hittade ni mig?

Tack för er bokningsförfrågan, jag återkommer så snart som möjligt! 

bottom of page