1/6
Företagsfotografering

Hur marknadsför ni ert företag i sociala medier? Hur får man inläggen på instagram att sticka ut och fånga uppmärksamhet när följarna bläddrar förbi massvis med information dagligen? Bra bilder är A och O, en investering till er marknadsföring helt enkelt! 

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Jag bokar även in fotodagar i Norberg med omnejd eftersom det var där företaget växte fram och fick sin första kundkrets. Att vara mer personlig och visa vem jag är bakom kameran har under mina 5 år som företagare visats sig vara mycket gynnande i min marknadsföring. Jag vill uppmana er till samma sak, låt oss göra det tillsammans!

 

Stylad fotografering med Salong Kubera:

252404040_3164651273768129_7046800924839405611_n.jpg
_DSC0474.JPG
_DSC0589.JPG
_DSC0399.JPG

Ni börjar med att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan, den är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag återkommer till er så snart jag kan via mail. Utifrån eran företagsbeskrivning tar jag fram ett eller flera olika förslag på upplägg och ideér kring bilder vi kan ta. Ni kanske redan har färdiga önskemål och behov, då kikar vi på dem. Ni kan också ge mig fria händer att skapa bilder som visar er verksamhet på bästa sätt. Tillsammans kommer vi fram till ett upplägg som passar er! Vid bokning skickas fakturan via mail med 30 dagars betalningsvillkor. Avtalet signeras på plats.

 

Jag jobbar främst med naturligt ljus och årstidens olika miljöer utomhus när jag fotograferar mina kunder. Företagsporträtt hos mig har färg och ett välkomnande intryck istället för de gamla klassiska körkortsbilderna med vit bakgrund. Bilder som är tagna "in action" fotar jag gärna. Det ger oss avslappnade porträtt samtidigt som ni visar upp vad ni erbjuder. Det kan vara att du som butikschef i en skoaffär frontar skor på en hylla, du som frisör har hårsprayen i högsta hugg eller snickaren som just ska bära in nytt virke i bilen. Varför inte ta personalporträtten under det blommande äppelträdet eller i höstsolen.

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn för att plockar ut de bästa guldkornen. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni väljer ut de antal biler som ingår i ert paket, men ni kan också köpa till extra till förmånligt pris. Svårt att välja ut? Säg till så gör jag urvalet utan extra kostnad.

När era favoritbilder är utvalda ger jag dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Betalningen ska vara mottagen innan leverans sker. Leveranstiden kan variera något beroende på säsong och omfattning. Förutom digitala bilder finns det möjlighet att beställa fysiska printar och produkter. Fråga mig vid intresse och för prisuppgifter. Bilderna levereras antingen via USB eller nedladdningsbar länk för snabbare leverans.

1/5

ER INVESTERING

 

Ni väljer vid bokning vilket paket ni vill ha. Faktura skickas med betalningsvillkor 30 dagar. Priserna inkluderar 1200:- i bokningsavgift. Den delen betalas inte tillbaka vid avbokning av uppdraget. Däremot erbjuder jag alltid fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder. 

P O R T R Ä T T 
 

1. Lilla företagspaketet

2995:- + moms

Fotografering inkl. 6 högupplösta bilder


 

2. Paket mellan

3985:- + moms

Fotografering inkl. 12 högupplösta bilder


 

3. Stora företagspaketet

4800:- + moms

Fotografering inkl. 30 högupplösta bilder 

 

Fotografens byline ska alltid anges vid publicering av bilderna. 

Moms tillkommer på alla priser med 25%.

 

I priset ingår även

Konsultation, planering & avtal.

Bildvisning online i privat galleri, där väljer ni era bilder.

Efterarbete & redigering av bilder.

Milersättning inom Heby, Sala, Norberg, Avesta, Västerås & Uppsala kommun.

BONUS: Fotografens bästa tips för publicering av bilder i sociala medier


 

Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! Berätta jättegärna om vilka ni är och vad ni har tänkt er, för att jag ska kunna planera fotograferingen så bra som möjligt behöver jag all info jag kan få. Bokningsformuläret är ingen bindande bokning. Ni berättar lite om er själva och era önskemål för att sedan få svar från mig på eventuella funderingar och tillgängliga datum. 

Önskemål:
arrow&v

Tack för ditt meddelande!