_DSC2018-1 (kopia).jpg

 

Gravidfoto

Varmt välkommen hit!

Så roligt att just ni är nyfikna på att fotografera tillsammans med mig! Att vänta barn kan vara både påfrestande och underbart. Men något som är alldeles säkert är att det är en alldeles speciell period i livet värd att föreviga. Visst är kvinnokroppen fantastisk! Även om jag själv aldrig varit gravid så känner jag mig stolt över att vara född kvinna och jag älskar att det här med gravidfoto blivit en "grej". 

Var finns jag?

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Ni är varmt välkomna hit, men jag fotar även runt om i Västmanland & Uppsala län! Jag bokar med jämna mellanrum in fotodagar i Norberg och Avesta eftersom det var där företaget växte fram och fick sin första kundkrets. Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på var ni bor, hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har. Jag fotar med naturligt ljus vilket innebär att jag måste ha stenkoll på var solen står på himlen när vi bestämmer plats och tid.

VACKER NATUR & MAGISKT LJUS
_DSC2415.jpg

Jag älskar att fånga årstidens ljus i kreativa porträtt. Varma höstfärger, äppelblom eller magiskt vinterljus! Alla våra årstider kan erbjuda riktigt fina miljöer. Jag är fotografen för er som älskar bilder med färg, kontraster och magiskt motljus. Några dagar innan fotograferingen kommer jag skicka förslag på en eller flera fotoplatser som jag bedömer har bra ljus och matchar era eventuella önskemål. Ibland kan mina fotoplatser se tråkiga ut för blotta ögat. Men var inte orolig, det där torkade gräset bakom en övergiven byggnad kan faktiskt bli otroligt vackert med rätt ljus!

GRAVIDGARDEROBEN
tre.jpg

I gravidgarderoben finns 14 klänningar och kjolar att låna till sin fotografering. Det finns även blomsterkransar.

KIKA I GARDEROBEN ->

"Så nöjd med de fantastiska bilderna vi fick! Agnes fick oss att känna oss avslappnade och vi hade roligt under fotograferingen. Hon har en förmåga att fånga ljuset och lyssnade på våra önskemål. Rekommenderar Agnes av hela hjärtat!" - Linda

HON BAKOM KAMERAN

Agnes Achrén, Norbergstjej född 1998

Med 14 inbokade bröllop inför sommaren 2017 startade jag upp mitt företag och drömyrke, bara några veckor innan studenten. Det var nämligen resan med UF-företag i gymnasiet som fick mig att våga satsa på min allra största dröm, att bli fotograf.

Mitt hjärta bankar extra för musik, hundar, en solig dag i skidbacken och fina solnedgångar. Ni kanske inte visste att jag spelat fiol i 10 års tid och är uppväxt med hundrasen Briard på 30 kg! Dessutom har jag alltid varit väldigt barnkär och därför har det fallit mig naturligt att fotografera just många barnfamiljer. Hemma kommer alltid vara Norberg där jag är uppvuxen, men nu är jag mera sambo med Mattias i Morgongåva som ligger mellan Uppsala och Sala. Vi läängtar efter att skaffa hund och jag ser fram emot många skogspromenader och turer till sjön när den dagen kommer!

Jag beskrivs mestadels som lugn, lyhörd, påhittig och humoristisk. Min första instinkt i nya sammanhang är att läsa av människor och miljöer istället för att köra över andra och ta plats. Jag ser ofta framför mig bilderna jag vill ta och är inte blyg för att vägleda er genom fotograferingens gång. 

128046085_2905972056394994_7416826312481
_DSC7995.jpg
DSC_5310.jpg

 PAKET STANDARD: 1200kr

♡ Fotografering ca 40- 60 min på fin utvald plats.Olika konstellationer utan extra kostnad. Partner och storasyskon är välkomna!

♡ PDF-guide med tips och råd.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

Lån av vackra gravidklänningar 1-2 ombyten.

♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.

 

Bilder och produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. Genom er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Bildpaket USB från. 1900:-. Fine Art förstoringar från 500:-. För komplett prislista på produkter, maila mig för mer information.


 

_DSC5839-1.jpg
133766759_2931970573795142_9182409964231

 PAKET GULD: 3500kr

♡ Fotografering 60 -90 min på fin utvald plats. Olika konstellationer

utan extra kostnad. Partner och storasyskon är välkomna!

♡ 5 st bilder, högupplösta levererade på fint USB

♡ 1 st Fine Art - förstoring 30x40 cm.

 

♡ PDF-guide med tips och råd.

♡ Bildvisning online i privat galleri.

♡ Efterarbete & redigering av bilder.

Lån av vackra gravidklänningar. 2-4 ombyten. 

♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.

 

Fler bilder och produkter finns att köpa till från ordinarie prislista.


 

tavelvägg3.jpg
17855908766466410.jpg

Låt bilderna komma till liv

i erat hem!

Från bokning till leverans..

1. Bokningsförfrågan.

Väntar ni barn och vill föreviga er längtan? Hjärtligt grattis! Då är det dags att skicka en bokningsförfrågan och berätta vilken vecka du är i. Det inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt! Jag återkommer till er så snart jag kan med prislista och förslag på datum. Vanligtvis fotar vi någon gång mellan vecka 27-35, beroende på hur man mår och hur stor magen hunnit bli. Hör av er i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre. 

2. Boka

Ta tid för att läsa igenom den information och prisuppgifter som finns här på hemsidan och som jag kommer skicka till er. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat avtal i Kivra, lämna lite kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Garantin är fotoavgiften 1200:-, den betalas inte tillbaka om ni avbokar uppdraget helt. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Jag är alltid flexibel för inbokade kunder med nytt datum. Ni kommer även få en PDF- broschyr med tips och råd inför er fotografering. 

3.Fotoplats & Fotografering

Eftersom naturen är i ständig förändring hör jag av mig några dagar innan var vi ska ses. Jag har mina smultronställen men ni får gärna komma med önskemål. Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

5.Faktura & Leverans

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. 

 

4.Bildvisning & Urval

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. Jag erbjuder både digitala filer på USB och några fina utvalda produkter.

_DSC5506-3.jpg
BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Så kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt! 

 

Bokningsformuläret är ingen bindande bokning. Ni berättar lite om er själva och era önskemål för att sedan få svar från mig på eventuella funderingar och tillgängliga datum.  

 

Var ute i god till! April - September är det högsäsong och datumen går åt fort. För att garantera en ledig tid rekommenderar jag er att höra av er 1-2 månader i förväg!

LEDIGA TIDER JUST NU:

Juni - 2 tider

Juli - 1 tid

Aug - 3 tider

arrow&v