1/6
Gravidfotografering

JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HÄR!

Att vänta barn kan vara både påfrestande och underbart. Men något som är alldeles säkert är att det är en speciell period i livet värd att föreviga. För det sista jag vill är att du har varit inne här och sen ångrar att det aldrig blev av. 

 

Jag utgår ifrån Morgongåva, endast 4 mil från Uppsala, 2 mil från Sala och 6 mil från Västerås. Ni är varmt välkomna hit eller boka en tid nästa gång jag har en fotodag i min hemkommun Norberg. Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på ljuset, hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har. 

Till din fotografering har du möjlighet att låna ur min gravidgarderoben. Där finns ca 17 klänningar och kjolar att välja mellan och det är helt frivilligt. Många av mina kunder väljer att fota i en outfit hemifrån tillsammans med familjen/syskon för att sedan svida om till en drömklänning på gravidbilderna på bara mamman. Du väljer precis hur du vill göra! Kika i garderoben genom att klicka HÄR.

90416224_2661585360833666_3418142760379613184_n.jpeg
_DSC8324-2.jpg
_DSC5506-3.jpg
_DSC2415.jpg

Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan för att beställa mitt infoblad med priser. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Vanligtvis fotar vi någon gång mellan vecka 28-35, beroende på hur du mår och hur stor magen hunnit bli. Hör av er i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna vårat fotoavtal, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Ni kommer även få en PDF- broschyr via mail med tips och råd inför er fotografering. 

Eftersom naturen är i ständig förändring hör jag av mig några dagar innan var vi ska ses. Jag har mina smultronställen men ni får gärna komma med önskemål. Under fotograferingens gång kommer jag ge er tips och ideér, så ni behöver inte känna någon osäkerhet i vad ni ska göra eller hur ni ska stå. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

1/6

ER INVESTERING

 

Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning vid sjukdom/dåligt väder. Vi fotar så mycket vi har lust och hinner med under en timme, vilka konstellationer ni än önskar. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa. 

F o t o g r a f e r i n g /

              B o k n i n g s g a r a n t i:

 

1200 kr inkl. moms.

Fotografering ca 40- 60 min på fin utvald plats. Lån av lyxig gravidkläninng. Partner, husdjur & syskon är välkomna!

Se allt som ingår i infobladet.

Tillägg: Färsk blomsterkrans fr. 400kr

♡ B i l d b e s t ä l l n i n g

Bilder och produkter beställs separat och ingår EJ i fotograferingsavgiften. Genom er digitala bildvisning efter fotograferingen köper ni de bilder ni älskar allra mest.

Se fullständig prislista i infobladet.

_DSC8422-4.jpg
DSC_1917-1.jpg
DSC_5310.jpg

B A R N E T S   F Ö R S T A   Å R 

Ni är självklart varmt välkoman tillbaka när er bebis tittat ut. När ni bokar en ny fotografering inom ett år bjuder jag alltid på 2 digitala BONUSBILDER.

Populära "stadier" att fota sitt barn är:

NEWBORN

- 2-4 veckor gammal. Fotograferingen tar vanligtvis ca 2 timmar för att ha tid för amning, blöjbyten och gos. Lättast att fota är när bebisen sover djupt. 

 

BABY

- 3-4 månader. Bebisen kan ligga på mage och lyfta huvudet korta stunder. Missade ni nyföddbilderna så är mitt tips att vänta in denna period.

 

SITTER SESSION

- ca 6-9 månader. Riktigt charmig fotoålder som jag rekommenderar starkt! Vill ni boka en fotografering innan er bebis hunnit bli ett riktigt "barn" så är det nu. 

 

ETT ÅRS PORTRÄTT

- Traditionella porträtt, i naturen eller studio. Kanske vill ni även fira med en Smash the cake?

_DSC3237.jpg
BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Jag älskar att få visa upp fina foton som vi tagit tillsammans. Det är oerhört värdefullt för att kunna nå ut till nya kunder.

Tack för din bokningsförfrågan, jag återkommer så snart som möjligt! 

Sålänge får du jättegärna följa mig på instargram: @fotografagnes