top of page
nylogga.jpeg
Gravidfotografering

JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HÄR!

Att vänta barn kan vara både påfrestande och underbart. Men något som är alldeles säkert är att det är en speciell period i livet värd att föreviga. Jag möter flera mammor varje år som säger att de ångrar att de inte gjorde en gravidfotografering.

 

I Norberg hittar ni min fotostudio med en lyxig gravidgarderob. Hit är du välkommen för att prova vackra klänningar inför din fotografering. Mina fotoplatser väljer jag ut med stor omsorg beroende på ljuset, hur naturen ser ut och vilka önskemål ni har. 

Oavsett om det är din första graviditet eller om du har barn sedan tidigare är du välkommen att antingen ta med hela familjen eller ge dig själv lite egentid. I vacker natur året runt skapar vi värdefulla minnen för dig och din blivande familj som kommer vara någonting helt annat än spegelselfies och mobilbilder.

Jag kommer hjälpa er med allt ifrån klädval, färgkombinationer, ljus, fotoplatser och naturliga gravidposer till urval, redigering, produktion och utskrift av bästa kvalité. 

Gravidgarderoben

Till din fotografering har du möjlighet att låna ur min gravidgarderoben. Där finns 20+ lyxiga klänningar och kjolar att välja mellan och det är förstås valfritt. Du kan fota dig i en outfit hemifrån och en ur garderoben. Eller bara kläder hemifrån eller bara ur garderoben. Du väljer precis hur du vill göra! Klicka på galleriet för att kommer till garderoben. 

gravidgarderob.png
dressingroomfotografagnes.jpg

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan så återkommer jag så snart jag kan med förslag på lediga datum. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre. Gravidfotografering rekommenderas att göra mellan vecka 28-35.

 

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Ni kommer även få en PDF- broschyr via mail med tips och råd inför er fotografering. 

PROVNING: Vill du se alla gravidklänningar i verkligheten och/eller få hjälp att hitta den som passar bäst? Då finns möjligheten att boka provning av klänningar i min studio i Norberg. Ta med en vän eller unna dig själv lite egentid. Du har studion för dig själv och bjuds på fika. Jag finns till hands både praktiskt och som smakråd. Antingen bokar vi in extra tid samma dag som din fotografering. Eller så har vi provning och fotografering olika dagar. Provningen är kostnadsfri för dig som bokat din fotografering hos mig. 

FOTOPLATS: Eftersom naturen är i ständig förändring hör jag av mig någon dag innan var vi ska ses. Jag har mina smultronställen men ni får gärna komma med önskemål. Jag jobbar utifrån de bästa ljusförhållandena och väljer bakgrund/riktning utifrån detta.  Jag älskar vacker natur i mina bilder och hämtar gärna inspiration från aktuell årstid. 

 

FOTOGRAFERING: Under fotograferingens gång kommer jag vägleda dig, så du behöver inte känna någon osäkerhet i vad du ska göra eller hur du ska stå. Jag gillar att skapa bilder med mycket variation i urvalet. Ni kommer att få en fin blandning av både helbilder, halvbilder, närbilder och detaljbilder. Variationen ligger snarare i miljö, vinklar och komposition, än att du ska "göra" massa olika saker. 

STORASYSKON/PARTNER: Självklart får syskon och partner följa med på fotograferingen. Stressa inte innan och undvik att tillrättavisa barnen när vi fotar. En del barn blir små clowner framför kameran, men låt mig försöka först. Bus och lek kommer faktiskt bara underlätta fotograferingen. De bästa leendena kommer efter att barnen tramsat färdigt. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

Pris: 1200:-
Detta ingår:
♡ Upp till en timmes fotografering på fin utvald plats och/eller studion.
♡ Olika konstellationer utan extra kostnad. Partner, syskon & husdjur är självklart välkomna!
♡ Stor PDF-guide med info, tips och råd.
♡ Utprovning och lån av lyxiga gravidklänningar.
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder.
_____________
(Ingen reseersättning tillkommer i Norberg, Sala eller Hebys kommun.)
 

OBS! Bilder ingår ej! Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning vid sjukdom/dåligt väder. Vi fotar så mycket vi har lust och hinner med under en timme, vilka konstellationer ni än önskar. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa.  Fullständig prislista på produkter skickas via mail.