top of page
nylogga.jpeg
Fotostudion i Norberg

JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HÄR!

Varmt välkommen! Så roligt att just du är nyfiken på att boka en fotografering med mig! I min fotostudio i Norberg erbjuder jag främst porträtt av barnets första år. Men självklart är hela familjen välkommen!

De populära "stadierna" att föreviga är:

 

• Gravidfoto (Erbjudande studio)

• Nyföddfotografering (10-21 dagar.) Läs mer här!

• Babyfoto, (4-5 månader.)

• Titta jag kan sitta! (6-9 månader.) 

• Klassiska 1 - års porträtt.

•  Smash the cake. Läs mer här!

• Familjebilder - när som helst!

I min studio är även husdjur välkomna. Meddela vid bokning!

.

I augusti 2023 flyttade min fotostudio till en ny stor lokal i Norberg! Gratis parkering finns i närheten. I dagsläget finns en vit bakgrund för familjebilder samt en mindre bakgrund i mörkt trä för barnporträtt. Vi jobbar med rekvisita på olika sätt för att få variation i bilderna. I studion finns vattenkokare, micro, fikabord, kaffe, toalett & skötbord.

INFO:

• Endast tidsbokning.

• Jag fotograferar ingen med förkylningssymptom och erbjuder fri ombokning.

• Jag tar tyvärr inte körkortsbilder, men kan rekommendera er vidare.

• I studion jobbar även hunden Inez vissa dagar, då är hon i ett eget rum och kommer inte vara i vägen för oss. Men säg till vid bokning om allergi förekommer så får hon stanna hemma den dagen. 

Just nu bokas sommar & höst 2024!
 

 

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Fyll i bokningsförfrågan längre ned på sidan så återkommer jag så snart jag kan med förslag på lediga datum. Bokningsförfrågan är inte bindande på något sätt utan bara en första kontakt. Jag vill veta lite mer om er och höra om ni har några särskilda önskemål. Kontakta mig i god tid så finns det fler datum att välja på och risken att jag är fullbokad är mindre.

 

För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna bokningsvillkoren, lämna kontaktuppgifter och betala in er bokningsgaranti. Om någon blir sjuk eller om dåligt väder hindrar oss så har ni självklart fri ombokning. Ni kommer även få en PDF- broschyr via mail med tips och råd inför er fotografering. 

FOTOGRAFERING: För att ert barn ska ha så goda förutsättningar för en lyckad fotografering som möjligt är det bra om vi kan boka in en tid som passar eventuella mat och sovrutiner. Mätt och utvilad är en viktig förutsättning för ett gott humör när ni vi ska ta bilder. Under fotograferingen finns det tid för pauser, amning, fika och ombyten när ni känner för det. I studion finns rekvisita i form av mysiga plädar, spännande leksaker, vackra konstväxter och lämpliga pallar att sitta på. Jag rekommenderar fotografering utomhus för äldre barn och familjer, då kan vi röra oss mer fritt och få mer variation i bilderna. I dagsläget jobbar vi mot en stilren , enkel vit bakgrund och använder rekvisita för att få variation i bilderna. 

 

BARN ÄR BARN: Förbered barnen på att vi ska ha en rolig stund tillsammans. Stressa inte till fotograferingen. Berätta att ni ska hälsa på en fotograf som heter Agnes som har roliga leksaker man får låna. Att skapa nyfikenhet hos barnen är en mycket bättre start på fotograferingen, än att de får höra att de måste sitta stilla och göra som de blir tillsagda. Undvik att tillrättavisa dem när vi fotar. En del barn blir små clowner framför kameran, men låt mig försöka först. Bus och lek kommer faktiskt bara underlätta fotograferingen. De bästa leendena kommer efter att barnen tramsat färdigt. Barn är barn och det är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder på hela familjen. 

 

BILDVISNING: Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där folk gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni gör ert urval. Ni betalar endast för de bilder och produkter som är era favoriter. 

LEVERANS: När ni har gjort ert urval och lagt er beställning skickas fakturan med betalningsvillkor 15 dagar. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Jag påbörjar produktionen av er bildbeställning och leveranstiden kan variera något beroende på leverantör av era produkter. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

_DSC2001-3web.jpg

NYFÖDD

F  O  T  O  G  R  A  F  E  R  I  N  G    I     S  T  U  D  I  O N 

_DSC0907_1.JPG
400999151_1249695232638219_1978340317579598085_n.jpeg
01-3 kopiera.jpg

SMASH THE CAKE

JULKORTSFOTOGRAFERING

PORTRÄTT 

_DSC8818-1 kopiera.jpg

LIFESTYLE-INSPIRERAD

T A V L O R   &   A L B U M​

Genom mig beställer ni fotoprodukter tillverkade hos en av nordens främsta leverantörer av fotokonst. På så vis kan jag garantera högsta kvalité, rätt färgåtergivning och bilder som kommer hålla sig fina i generationer. Jag erbjuder även högupplösta digitala filer. Fullständig prislista skickas via mail.

PRISEXEMPEL

Gåvoprint fotopapper (utan ram) 18x24cm - 490 kr 

Inramad tavla inklusive enkel ram i 40 x 50 cm - 2730 kr

Bildpaket med 10 högupplösta digitala bilder - 4500 kr

Fotobok med upp till 20 bilder 20X20 cm - 5500 kr

När du köper produkter får du den digitala filen utan kostnad, för användning i sociala medier och som bakgrundsbild på mobilen.

Nyföddfotograf Norberg
018-1 kopiera.jpg
Pris: 1200:-
Detta ingår:
♡ Upp till en timmes fotografering i studion.
♡ Olika konstellationer utan extra kostnad. 

♡ Lån av rekvisita.
♡ Efterarbete & redigering av bilder.
♡ Bildvisning online i privat galleri.
♡ Kostnadsfri ombokning vid sjukdom.
_____________

 

OBS! Bilder ingår ej! Er investering hos mig är uppdelad i två delar. Fotografering och sen bildbeställning. Betald fotografering är er bokningsgaranti. Självklart fri ombokning vid sjukdom/dåligt väder. Vi fotar så mycket vi har lust och hinner med under en timme, vilka konstellationer ni än önskar. Efteråt sker bildvisning i ett privat galleri i eran dator eller mobil, ni får en personlig inloggning via mail och där väljer ni ut era favoritbilder som ni vill köpa. Fullständig prislista på produkter skickas via mail.