top of page
Julkortsfotografering 2023

JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR HÄR!

Varmt välkommen hit! Här kan du få info och boka årets julkortsfotografering! I studion väntar en riktig myshörna med juligt tema. Det är mindre än 100 dagar kvar till jul! Nu släpps tiderna:

10, 11 & 12 NOVEMBER

Fotograferingen passar barn i alla åldrar eller hela familjen. Det är bra om mindre bebisar kan sitta själv, ligga på mage och hålla upp huvudet, eller få stöd i någons knä.

I augusti 2023 flyttade min fotostudio till nya större lokaler på hela 75 kvadrat! Studion finns i min hemkommun Norberg. Gratis parkering finns i närheten.

INFO:

• Endast tidsbokning.

• Begränsat antal tider, först till kvarn!

• I studion jobbar även hunden Inez vissa dagar, då är hon i ett eget rum och kommer inte vara i vägen för oss. Men säg till vid allergi så får hon stanna hemma den dagen.

Erbjudande!

Detta ingår:
♡ 20 min fotografering med julbakgrund.
♡ 10st julkort inkl. kuvert.

♡ 1 lågupplöst
 bild till sociala medier (samma bild som korten).
 
Pris: 995:-
_DSC83852-2.jpg

 

D I G I TA L  B I L D V I S N I N G

 

Efter fotograferingen går jag igenom alla rawfiler i datorn, plockar ut de bästa guldkornen och ger dem lite extra kärlek i mina bildredigeringsprogram. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att ni ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där ni gör lustiga miner eller blundar. Via mail får ni inloggningsuppgifter till ert privata bildgalleri. Detta är eran digitala bildvisning där ni väljer vilken bild ni vill ha printad som årets julkort.

 

T A V L O R   &   A L B U M

Fler julkort, högupplösta filer och produkter kan köpas till rabatterat pris utöver fotograferingskostnaden.

Genom mig kan ni beställa fotoprodukter tillverkade hos en av nordens främsta leverantörer av fotokonst. På så vis kan jag garantera högsta kvalité, rätt färgåtergivning och bilder som kommer hålla sig fina i generationer. Jag erbjuder album, fina boxar och kompletta tavlor i många olika storlekar. Passa på att beställa fina julklappar!

raam.jpg

 

H U R  G Å R  D E T  T I L L ?

BOKNING: Kontakta mig med önskemål på datum så återkommer jag med lediga tider. För att fullfölja er bokning behöver ni godkänna mina bokningsvillkor och lämna kontaktuppgifter för faktura och leverans. 

FOTOGRAFERING: Förbered barnen på att vi ska ha en rolig stund tillsammans. Stressa inte till fotograferingen. Berätta att ni ska hälsa på en fotograf som heter Agnes och kanske visa en bild på mig. Att skapa nyfikenhet hos barnen är en mycket bättre start på fotograferingen, än att de får höra att de måste sitta stilla och göra som de blir tillsagda. Undvik att tillrättavisa dem när vi fotar. Barn är barn och fotograferingen hos mig är alltid på deras villkor. Jag har både den lekfullhet och det tålamod som krävs för att ni ska åka hem med fina bilder. Julkortsfotograferingen är en "minisession" på enbart 20 minuter. Kom i tid med gott humör, mätta och utvilade så har vi bästa förutsättningarna för en lyckad fotografering.

KLADVAL: Naturfärger, pasteller, crémevit och dova färger blir väldigt fint på bild. Mönstrat är också fint, men undvik stora tryck och text som tar fokus från era ansikten! Jag skulle rekommendera att undvika helsvart och väldigt mörka kläder. Varför inte komma i sin mysiga pyjamas eller julfina kläder. Barfota blir också fint på bild om man vill det.

OMBOKNING/AVBOKNING: Eftersom jag även fotar små nyfödda bebisar i min fotostudio är det under inga omständigheter okej att komma till fotograferingen sjuk eller förkyld. Vid ombokning pga sjukdom finns enstaka reservtider under v.48. Jag kan då inte erbjuda några fysiska julkort, utan enbart digital bild. Vid avbokning senare än 72 timmar eller uteblivet besök debiteras 250:-. Hör av er i god tid vid förhinder så hinner någon annan få platsen! 

BETALNING: Fotograferingen kan antingen faktureras vid bokning eller betalas på plats i studion med swish eller bankgiro. Vid eventuell utökad beställning vid bildvisning skickas fakturan via mail med betalningsvillkor 15 dagar

LEVERANS: Julkorten hämtas ut i min studio 2/12 - 3/12. Betalningen ska alltid vara mottagen innan leverans sker. Leveranstiden av övriga produkter kan variera något beroende på leverantör. Eftersom produkterna är specialtillverkade för er innefattas de inte av någon returrätt. Eventuella produktionsfel som upptäcks bör meddelas inom 3 dagar. 

nylogga.jpeg
bottom of page